Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért kell ilyen fiatalon...

Miért kell ilyen fiatalon meghalnom? Mit hibáztam? Következő életemben lesz lehetőség segítenem az embereken? Kell félnem a haláltól?

Figyelt kérdés
Mindig is egy jó ember voltam, egy jólelkű, jószívű kisgyerek.. Sajnos túl későn tudtam meg hogy neurólogiai elváltozásom van.. Tizenhét évet éltem csak még, és úgy segítettem volna az embereken, meg szerettem volna élni is még, mint az átlagemberek.. Nagyon szomorú vagyok.. Csak tizenhét év :( sajnálom hogy így alakult ez, de nem tudom visszafordítani az időt, bár tehetném.. Nem sok boldogságom volt ebben az életben :(
2018. dec. 29. 17:14
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Pedig van
2018. dec. 29. 17:31
 12/43 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy most részeg? Nekem a részeg haverjaim irkáltak ilyeneket...

Ha mégse akkor menj orvoshoz mielőtt azt mondod meghalsz

2018. dec. 29. 17:31
 13/43 anonim ***** válasza:
86%
Ha ilyen tüneteid vannak, mért nem mész orvoshoz? A szüleid, iskolatársaid, tanáraid mindebből semmit nem látnak?
2018. dec. 29. 17:34
 14/43 A kérdező kommentje:
Félrediagnosztizáltunk mindent sajnos
2018. dec. 29. 17:36
 15/43 anonim ***** válasza:
76%
Diagnosztizáltunk? Kicsoda?
2018. dec. 29. 17:41
 16/43 anonim ***** válasza:
65%

[link]

Remélem, ettől megnyugodsz. Nincs semmi bajod. Senki ne diagnosztizálja magát, de másokat se.

2018. dec. 29. 17:44
 17/43 anonim ***** válasza:
78%
Te pszichiátriai eset vagy...
2018. dec. 29. 17:47
 18/43 anonim ***** válasza:
31%
Ez valami karmikus következmény. Most ezzel kell szembenézned! Már ne keresd az okát (ha eddig nem mutatkozott meg..) teljesen mindegy hogyan jött létre. Ha segíteni akarsz másoknak ~ akkor ezt a tudatállapotot próbáld végig megőrizni!! Ne add fel belül.., és próbálj ebben az irányban maradni végig! Csak az emlékeidet, és a tudatosságodat fogod elveszíteni, de azt ami inkább (valójában) vagy - azt nem. Ezért is nem kell tőle félni.., mert az oda vezető út sokkal félelmetesebb mint a vége. Szóval ne félj! Ezt tudom tanácsolni. Próbálj addig is a pillanatban maradni - amennyire lehetséges!
2018. dec. 29. 17:47
 19/43 A kérdező kommentje:
Karmikus következmény?
2018. dec. 29. 17:51
 20/43 anonim ***** válasza:
44%

Igen ez egész biztosan az! Minden az! Ebben az esetben nincs hibalehetőség!

Nem fogok tippelni hogy minek a következménye!

Ezt csak Te tudhatod.

De nem fontos már...

Engedd el - ennek a kutatását is!!!

2018. dec. 29. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!