Most akkor a karma tényleg létezik, vagy nem? Van olyan, aki biztos benne, hogy létezik?
#Kerdezo
"bosszuVÁGY"
* a karma az nem (eleve elrendelt) sors, valasztasaiddal vonod magadra a kovetkezmenyt, vagyis te dontotted el hogy ragaszkodsz valamihez, de valaminek mindeg van egy kovetkezmenye, tarsulasa
* a bosszuvagyaddal negativ karmat vonsz magadra, tehat vagy kiéled bosszud valamikor ami ujbol csak bosszut von magautan, no meg rengeteg egyéb rosszat, tehat egyre rosszabb eletekbe is sulyedsz
* vagy pedig a bosszuvágy maga marad meg (amig el nem engeded) minden tovabbi eletedben, tehat ez "forditottan" "okokat" von magara, illetve magad talalsz okot a bosszusagra
ezert is lehet pl. az hogy valakik semmisegekert, semmiert is bosszusak, vagy sokszor jo dolgok miatt is bosszusak maguk sem tudjak miert
* a karma-ert mindenki sajatmaga felel tehat amit ök veled tettek azert ök kapnak kovetkezmenyeket, akkor ha kitartanak bennuk - az is szamit ha mindeg fiatalnak tartanak ki benne, hiszen eletkoronkent is le kell (kellene...) mondani a negativ dolgokrol
*viszont nem ertelmes emberi lenyek ök? mindeg meg kellett volna probalnod veluk beszelgetni errol
* a felelem a legnagyobb ellenseg, hiszen mint magad is lathatod a felelem nem pozitiv dolgokat hoz ki beloled hanem negativakat, kevesen kepesek arra hogy pozitiv dolgokat hozzanak meg felelmuk miatt (valojaban ilyenkor abban felelemmentesse valnak, tullepnek az adott felelmukon)
#7 hatalmas +1
mikor ezeket irtam el, még nem olvastam el amit irt
jol irta, karma az ateista materialis szempontbol is van, es reinkarnacio nelkul is van
vagyis minden vilagkepben jelen van legfeljebb kicsit maskepp tekintenek ra es mashogy nevezik
#10 valasz utaniakat, ha lettek nem olvastam
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!