Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációra emlékezhetünk?

Mii77 kérdése:

Reinkarnációra emlékezhetünk?

Figyelt kérdés
Vajon tudatos álomban csak a valoságban megszerzet tudásbol lehet gazdálkodni?Egy magasabb szintű tudatos álmodó előzö életéböl nem tud tapasztalatot szerezni amit ebben az életében még nem tapasztalt?
2018. szept. 11. 11:43
1 2 3
 21/26 User-Agent ***** válasza:
A tudatos vagy kevésbé tudatos álomra alapozni a reinkarnációt szerintem hülyeség! Nem tudhatod biztosra, de voltaképp semennyire sem tudhatod, hogy az "álomban" átéltek az egyik előző életedhez kapcsolódik, vagy csak a fantáziád szüleménye. Legvalószínűbb az utóbbi, úgy 150% arányban. :D
2018. szept. 12. 18:38
 22/26 A kérdező kommentje:
Úgylátom fején találtad a szöget szóval ha képes vagy álmodban kipróbálni nem tudod hogy azért vagy rá képes mert elöző életedben áttélted erre gondoltál?
2018. szept. 12. 19:15
 23/26 User-Agent ***** válasza:
Hát nem pontosan, de a lényeg, ha vannak is hasonló álmaid azok nem támasztják alá semennyire, hogy az előző életedből vannak. Teljesen normális, ha arról álmodsz, hogy egy 60-as évekbeli katona vagy, vagy tudom is én micsoda...lényegtelen, hogy irányítod is azt vagy sem. Ezeknek pszichológiai jelentésük van. Gondolom.
2018. szept. 12. 20:29
 24/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#Kerdezo

te eddigi elozo eleteidben sem tapasztaltal sokat, ezert most kell dontened hogy a sotetsegtol megszabadulsz, egyaltalan nem latom hogy eleget olvastad volna a "Bhagavad Gita"-t es sok mas valaszadonal sem

Xy4

2018. szept. 14. 10:50
 25/26 Mansour ***** válasza:
75%
A buddhisták szerint előfordul a reinkarnációs emlék, bár nagyon ritka. Homályos, álomszerű kép esetén biztos lehetsz benne, hogy az nem reinkarnációs eredtű. Az ilyen emlékképnek ugyanis sokkal tisztábbnak kell lennie a jelenlegi élet emlékeinél, hiszen egy tisztább tudati szintet őriz, nem rakódtak rá a jelen élet tudati hordalékai.
2018. szept. 14. 16:25
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

#18 Részben eggyet értek veled, részben

Ugyanis Kedves kérdező nem véletlen a feledés, mondjuk "tudatos", mit tennél ha mindenre emékeznél (kisülne az agad), tudhatsz azaz visszaemlékezhezsz egy lehetséges előző életre, de nem tudhatjuk pontosan hogy a miénk-e, mit azt se hogy csak az elme, vagy a tudat alattink egy "tanmeséje", szórakozása, valós-e?

mind ezen kívül hiszek a lélekvándorlásban

pl: órán tz közben vissza sikerült idéznem egy angolemléet (sosem tanultam rá, de kb szerintem sokan vagyunk így) 1-2 helyett 4 vagy lett :). a szomorú az benne h sz ó angolt azóta jobban megértem, és ma hát nem az az elvárt :(, 7-8 éve nem is használtam...megérte :)

egy másik módszerrel mely nem feltétlen reinkarnáció, az osztályozóra készültem fel, hasonló lelkesedédel, hétvégente 12h -t dolgoztam, a sok 2-es, 3-as közt ott virít egy 4-es, (asszem 2,2,4,3)

még van pár de ezek, voltak nekem bitonyítékok az esetleges létezésére.

szóval #18, a realitás területén nehezen, vagy nem tapasztalható, vagy létező dolog, csak sok a véletlen, s egyre gyakoribb a kivétel

"a kivétel erősíti a szabájt...;)"

2018. szept. 15. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!