Reinkarnációra emlékezhetünk?
#Kerdezo
te eddigi elozo eleteidben sem tapasztaltal sokat, ezert most kell dontened hogy a sotetsegtol megszabadulsz, egyaltalan nem latom hogy eleget olvastad volna a "Bhagavad Gita"-t es sok mas valaszadonal sem
Xy4
#18 Részben eggyet értek veled, részben
Ugyanis Kedves kérdező nem véletlen a feledés, mondjuk "tudatos", mit tennél ha mindenre emékeznél (kisülne az agad), tudhatsz azaz visszaemlékezhezsz egy lehetséges előző életre, de nem tudhatjuk pontosan hogy a miénk-e, mit azt se hogy csak az elme, vagy a tudat alattink egy "tanmeséje", szórakozása, valós-e?
mind ezen kívül hiszek a lélekvándorlásban
pl: órán tz közben vissza sikerült idéznem egy angolemléet (sosem tanultam rá, de kb szerintem sokan vagyunk így) 1-2 helyett 4 vagy lett :). a szomorú az benne h sz ó angolt azóta jobban megértem, és ma hát nem az az elvárt :(, 7-8 éve nem is használtam...megérte :)
egy másik módszerrel mely nem feltétlen reinkarnáció, az osztályozóra készültem fel, hasonló lelkesedédel, hétvégente 12h -t dolgoztam, a sok 2-es, 3-as közt ott virít egy 4-es, (asszem 2,2,4,3)
még van pár de ezek, voltak nekem bitonyítékok az esetleges létezésére.
szóval #18, a realitás területén nehezen, vagy nem tapasztalható, vagy létező dolog, csak sok a véletlen, s egyre gyakoribb a kivétel
"a kivétel erősíti a szabájt...;)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!