Olyan esetek, melyben emberek regressziós hipnózis alatt felelevenítenek egy olyan életet, melynek egykori létezése utólag bizonyítható, ám jelen életükben nem lehetett egyébként tudomásuk róla.
Olyan gyermekek beszámolója, akik életük első éveiben élénken emlékeznek előző életükre, s annak létezése bizonyítható, ám annak körülményeit kizárható, hogy jelen életükben szerezték.
Lehet azonban akárhány ilyen eset, sok ember, amíg nem tapasztalja meg saját maga, addig lehet, hogy nem tudja hitelesnek elfogadni.
2017. ápr. 24. 15:19
2/21 A kérdező kommentje:
És ezek a regressziós hipnózisban átélt és ellenőrzött esetek valamilyen hitelesítő szerv által "hitelesítve" vannak? Mint pl. amihez Tanúk vagy közjegyző, stb. jelenléte szükséges, hogy igazolják a vizsgálat tisztaságát?
2017. ápr. 24. 15:50
3/21 thoomas26 válasza:
Nyilvánvalóan lehetnek ilyen esetek is. De még ez sem győz meg olyan embert, akinek a világképébe mindez nem fér bele. Azért írtam, hogy hiába bármilyen bizonyíték is, a leghitelesebb a saját tapasztalás, addig sokan nem képesek elfogadni.
2017. ápr. 24. 16:43
4/21 anonim válasza:
Van az OTP-ben.
2017. ápr. 24. 22:57
5/21 anonim válasza:
Nekem közjegyző által hitelesített reinkarnációm van. Kettő is. Most már úgy begyakoroltam, hogy akkor reinkarnálódok, amikor csak akarok. Egyszer sikerült viszafelé is.
2017. ápr. 25. 00:12
6/21 anonim válasza:
xd
2017. ápr. 25. 06:07
7/21 anonim válasza:
Ezek szubjektív tapasztalatok.
Az kéne még, hogy egy közjegyző belehallgatózzon a reinkarnációs tapasztalataimba...
Próbáld úgy elkülöníteni ezeket a nézőpontokat, mint a Mátrixban a Neoék csapata vs. az ügynökök. Szerinted az ügynökök elismernének bármit is, amit Neoék tapasztalnak? Kétlem.
2017. ápr. 25. 12:32
8/21 anonim válasza:
7. Es mindenki mátrixal jön.. Nem lehetne egy film helyet olyanra alapozni amire tudjuk hogy nem rendezték és forgaták le hónapok alatt?
2017. ápr. 25. 14:16
9/21 anonim válasza:
#8, szemléltető példának szántam. Talán így a legkönnyebb elképzelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!