Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a véleményetek a fényerőkről?

Mi a véleményetek a fényerőkről?

Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Jó, hogy vannak, mert különben nem látnánk éjjel.
2018. aug. 29. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Mi lenne a véleményem a magnitudóról? Egy fizikai mértékegység.

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, mit gondolok a hőmérsékletről vagy az áramerősségről...hát...szerintem tök királyak, meg minden... :DDDDDDDDDDDD

2018. aug. 29. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
"A fényerősség fizikai mennyiség, amely kifejezi a primer sugárzók által kisugárzott (emittált), a vizuális tartományban, az emberi látás tartományában észlelhető fény nagyságát." A fényerősség mértékegysége a lux (jele: lx).
2018. aug. 29. 19:55
 4/7 leértékelt ***** válasza:
Túl világosak.
2018. aug. 29. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
a mai telefonoknál az inteligens fényerő szerintem nagyon jó dolog, nekem mindíg le van véve és régen ha világos volt, soha nem láttam semmit és alig tudtam felvenni mert semmi nem látszott a kijelzőn
2018. aug. 29. 20:08
 6/7 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
A fényerők fényevők?
2018. aug. 30. 00:31
 7/7 Krúdy Gyula ***** válasza:

Kedves 5.!

A telefonoknál az automatikus fényerő szabályzás eléggé akkumulátor terhelő mert ez a beállítás mellett a front kamera folyamatosan érzékel, és ugyan csak minimálisan, de megállás nélkül kalibrálja az optimális fényerősséget. Amennyiben nincsenek akkumulátor problémáig annyiban ezt figyelmen kívül hagyhatod, de ha van ilyesmi gondod úgy megéri manuálisan egy enyhe középérték alá fixre beállítani. Vagy ahogy neked kényelmes.

2018. aug. 30. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!