Van mód arra, hogy kapcsolatba lépjünk elhunyt szeretteinkkel? Meggyőződhetünk róla, hogy odaát vannak?
Mert, Te nem hiszel benne, attól még másnak lehet igazság.
Mivel nekem ez az igazság, így szeretném megosztani másokkal is.
A Biblia igazságát számos bizonyíték igazolta, igenis létezett, minden ami le van benne írva. Nem hülyeség.
A kérdésre válaszolva: igen, van mód, halálod után találkozni velük egy jobb világban, amit Isten teremtett számunkra. A földi lét csupán szenvedés ahhoz képest, ami a jó emberekre vár halál után. Nincs más dolgod, mint élni az életedet, imádkozni, értelmezi Isten üzenetét, és betartani.
Szerintem viszont a lélek halhatatlan,a test viszont mulando.Az én elképzelésem szerint,valami alváshoz hasonlo állapot lehet odaát.A léleknek vagy szellemnek békét,nyugalmat kéne ott éreznie./Jo hely lehet.:)/
Onnét gondolom,hogy néha mondják,azt hogy forgolodik a sírjában...Ezt nem veheted szo szerint,mert a test halott.
Vagy még mondják azt is:Nyugodjon békében.
Meg meggyözödhetünk rola,de tudtommal az nem játék.Mert mi van ha nem az jön,akit szeretnénk,mi van ha rossz szellem jön,és ha nem akar visszamenni?
El kell öket engedni,ami gyakran nehéz.De muszály,azért,hogy tovább tudjanak fejlödni,esetleg reinkarnálodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!