Emlékszik előző életére valaki innen?
Igen emlékszem.
(Ne küldj privát üzenetet, mert nem válaszolok rá.)
Igen, háromra. Az egyik 1800-as évekből, talán Angliából, a másik a 2. vh-ból, a harmadik 1200-as évekből. Mindháromból a legszörnyűbb pillanatok maradtak meg.
Aztán volt egy negyedik előző életem is, de arra nem emlékszem, csak egy véletlen folytán derült ki. Röviden: valamikor nagyon sok alkalmi kapcsolatom volt, éveken át csak jöttek mentek a nők az életemben, de volt egy, akit nem tudtam elfelejteni, pedig semmi különös nem volt benne. 2 órás ismeretség után ágyba vittem, utána 15 évig nem is láttam, nem is hallottam róla semmit, amikor újra keresztezte az utamat. Akkor megint éreztem, hogy valami nagyon vonz ehhez a nőhöz. Épp nem volt egyikünknek se társa, így összejöttünk megint, de már komolyabban. Tényleg az az érzés volt mindkettőnkben, hogy már nagyon régóta ismerjük egymást. Aztán elmentünk egy emberhez, aki előző életeket tár fel, és kiderült, hogy mi már a XV. században házasok voltunk, és meghalt az első gyerekünk, ezért elzavartam, mert őt okoltam a haláláért.
Amúgy már 14 éve boldog házasságban élünk, és örülünk, hogy 600 év után ismét egymásra találtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!