Van olyan aki emlékszik az előző életére?
és utána felébredtem
Ez egy lázálom volt, elég beteg voltam amikor ezt álmodtam
Sorozatokban ismétlődik, pontosan ismétlődő álomtartalommal, ritkán kiegészítő tartalommal. Üzenete specifikus, határozott, így az álmodó ébredés után minden részletre emlékezik. Olyan helyekre ahol életében sohasem járt és szituációkra amibe sohasem került. Deja vu érzés, és álomban szereplő ismétlődő személyek akiket nem ismer, belül azt érzi, hogy ismeri őket.
Akinek van kiegészíteni valója az nyugodtan írhat. Bármilyen élményt leírhattok ide, de kíváncsi vagyok kinek erősebb a jó esemény, és hogy egyáltalán van e ilyen, mert azt olvastam, hogy akinek teljes volt az előző élete egyáltalán nem emlékszik rá, bár ez szerintem nem teljesen igaz...
Én is álmodtam egy előző életemről.Borzalmas volt.A végén menekülés közben hátulról lelőttek.Amikor eldördült a lövés,abban a pillanatban felemelkedtem,súlytalanná váltam,és az az egész iszonyat,és szenvedés,amit abban a testben megéltem,egy pillanat alatt lehullott rólam.
Pontosan emlékszem apró részletekre is. Tényleg más,mint egy "hagyományos" álom.Egyébként soha nem nézek ilyen filmeket,mindig is utáltam a háborús filmeket és az akciót is,a belem fordul ki a látványtól és a tudattól,hogy emberek gyilkolják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!