Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van olyan aki emlékszik az...

Van olyan aki emlékszik az előző életére?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, hogy olyanra is emlékeztek ami jó volt abban az életben? Vagy álmodtatok már róla, és tudtátok, hogy előző életetekről álmodtatok?

#élet #boldogság #jó emlékek
2016. febr. 1. 20:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta űzök egy relaxációs technikát (belső utazás), amelynek az a lényege, hogy különböző érzéseket és testi tüneteket úgy dolgozok fel, hogy megkeresem a hozzá kapcsolódó emléket és feldolgozom a gyökerénél. Remekül működött a dolog évekig, sok kellemetlen érzéstől, testi bajtól szabadultam meg így.

Aztán egyszer egy olyan emlékben találtam magam, ami nem az enyém... teljesen ismeretlen helyen voltam, ismeretlen emberek között, más korban, más földrészen, mégis teljesen életszerű volt. Belülről érzékeltem a környezetem, intenzív érzéseim voltak az adott helyzetben. Tehát teljesen ÉN-ként éltem meg az egészet, csak éppen nem volt, nem lehetett ilyen emlékem! Hónapokba telt megbarátkozni a gondolattal, hogy ez lehetett egy korábbi élet emléke, ugyanis én egyáltalán nem hittem a reinkarnációban. Aztán később "visszatértem" az emlékbe, és kitisztult. Utána ugyanezzel a módszerrel további életek emlékeit is átéltem, hasonló módon (belülről látva, érzésekkel).

Azért tudok hinni benne, mert olyan helyszíneket, körülményeket láttam meglehetősen részletesen, amikről egyébként nem lehetnek fogalmaim, nincsenek róla ismereteim. Olyan is volt, ami ellentmondott a meglévő tudásomnak.

Nekem ezekből az emlékekből a traumatikus élmények maradtak meg intenzívebben, olyannyira, hogy még a jelenlegi életemben is hatottak, anélkül, hogy arra bármilyen magyarázatot találtam volna. Vannak pozitív, vagy semleges emlékeim, benyomásaim is, de a negatív élmények az igazán meghatározóak.

2016. febr. 15. 12:50
 12/12 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos hogy ez annak minősül-e de egy ismerősöm aki mélyen benne van a témában azt gondolja ez az előző életem csak nem emlékszem rá inkább csak szimbólumokban jelenik meg vagy hogy is mondjam.. gyerekkorom óta sokszor álmodtam folyamatosan hogy üldöznek és átkutatják az egész várost értem.A lényeg ez csak van amikor katonák van amikor dinoszauruszok(ez gyerekkoromban álmodtam mindig) üldöztek szóval áldozat voltam. Nem tudom ennek van-e köze hozzá de olyan vagyok aki mindig gondolkodik valamin és amikor épp nincsenek gondolataim akkor azt modogatom magamban hogy :nagyon sajnálom/bocsáss meg szóval árthattam valakinek, ne nézzetek őrültnek nem olyan fura mint látszik
2016. márc. 15. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!