A kisfiú, aki emlékszik előző életére! Na ehhez mit szóltók?
A hatéves Cameron ránézésre nem különbözik a vele egykorú gyermekektől. Azonban a kisfiú érdekes dolgokat mond a szüleinek. Pontosan emlékszik az előző életére.
De furcsa hogy az ilyenek mindig valami kultúrálisan gazdag helyről,illetve valami vallással kapcsolatban levő helyről származnak!
Ha majd Észak Kóreában is előkerülnek ilyenek,ami tuti hogy nem bejött hóbort,na akkor majd lehet érvelni.
Na ez a provokácó!!!
Egyébként azt szólom, h kitaláció... HA meg elhiszed, csak sajnálni tudlak...
Azért mert egy gyerek mondja már nem is lehet igaz ? Aki megszületik és emlékszik előző életére, nem lehet felnőtt.
Nagyon sok gyerek emlékszik rá. Magyarországon is volot egy híres eset, hogy egy újszülött elmesélte előző életét
Imádom, hogy eljönnek ide ilyen okosok, és beírják, hogy egyre hülyébbek járnak ide. Akkor most kire gondolhat az illető. És mért jön olyan, akinek ez mind nem tetszik. Én olyan helyre szoktam menni, ahol olylasmit beszélnek, ami engem érdekel.
Biztos vagyok benne, és olvastam is olyan gyerekekről, akik emlékeznek az előző életükre. Olyan 13 - 14 évesen nekem is voltak furcsa emlékeim, amik nyílvánvalóan nem lehettek abban az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!