A kisfiú, aki emlékszik előző életére! Na ehhez mit szóltók?
A hatéves Cameron ránézésre nem különbözik a vele egykorú gyermekektől. Azonban a kisfiú érdekes dolgokat mond a szüleinek. Pontosan emlékszik az előző életére.
Jó múltkor én is pont ezen gondolkodtam tisztelt:HakapesziM .
Ez mekkora:DDDD
Ja amúgy Én vagyok Elvis...
Nem vagyok szakértője a dolognak, de én úgy "tudom", nem minden lélek "többszáz" éves :) Értem ezalatt, hogy nem feltétlenül kell egy, vagy több előző élettel rendelkezned. De mint mondtam, a tudásom ebben a témában nagyon hiányos, csupán erre emlékszem :)
23/N
Igen. Tegyük fel, a lelked "emlékszik" az "előző életedben" történt dolgokra. So sok kétely'
- Miért olyan biztos, hogy ember volt, előző életében, vagy hogy egyáltalán a Földről származik-e
- a lelked, nem raktároz semmilyen információt. a picike' agyacskádban vannak az emlékek, meg egyéb dolgok. Fizikát, biológiát félretéve sem létezhet ilyen.
-Elméletben tudsz "beszélgetni" a lelkeddel, de NEM kapsz tőle konkrétumokat ...
Van még kérdés?
Alélek örök, és folyamatosan jön a Földre, aztán elmegy és visszajön, és ez így megy életről életre és halálról, halálra.
Azoknak írtam, akiket érdekel. Aki meg nem hiszi, az ő baja.
Nem csak "egy" gyerek mondott ilyet.
Ilyen korban, mint ez a kisfiú, jönnek elő a gyerekben, azok az emlék képek, amiket átélt előző életében, azok a helyek ahol megfordult és fontos élete eseményein részt vett.
Az esetek többségében, megszületéskor, törölve vannak az emlékek, csak néhányukban "jönnek át" az előző életük emlékei, mert lassan történik ő bennük a törlés és az új életükben folytatódik a törlés, mint ebben a kisfiúban és mire eléri a 4-5-7 éves kort, szinte semmire nem fog emlékezni.
Ennél a gyereknél, illetve ilyen gyerekeknél, akik igy emlékeznek vissza, ezzel befejeződik a reinkarnációjuk és ez az "utolsó" életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!