Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi lenne a helyes vagy mit...

Mi lenne a helyes vagy mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A karma törvénye szerint nem szabad elmenekülni a problémák elől hanem szembe kell vele nézni,meg kell oldani stb..Ha ezt nem teszem akkor a következő életben is megjelenik ugyanez a probléma. A probléma itt anyám: Nem szeret engem,agresszív,kissé manipulátor,néha mások előtt aláz,holott tudja,hogy sértődékeny vagyok. Próbáltam vele beszélni,jóba lenni vele,de úgy érzem ez nem megy.. Nélküle nyugodtabb vagyok . Annyit tanultam a kapcsolatunkból,hogyha nekem lesz gyerekem, én öt sose fogom alázni,bántani stb. A kérdésem az hogy kell e valamit tennem a kapcsolatunkért vagy magam mögött hagyhatom ezt? Nem akarom,hogy kísértsen a következő életemben ez az egész kapcsolat... Lehet hülyeség ez az egész,de nem rég olvastam erről a témáról,és érdekelne a véleményetek... 23L
2018. júl. 29. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
12%

Semmit, mivel nincs következő élet.

Semmi se utal arra hogy bármi is lenne halál után, a tudósok is több bizonyítékot találtak ellene.

2018. júl. 29. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Ez a probléma anyádat fogja kísérteni következő életében, nem téged
2018. júl. 29. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
#1: Azért a tudósok, sokszor cafoltak már meg "tudományos tenyeket", az idő és a fejlődés előrehaladtával.
2018. júl. 30. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
#1: Legfeljebb annyi jelenthető ki, hogy "a tudomany jelen állása szerint", nincs semmi a halal után. Ez meg lehet, hogy csak annyit jelent, hogy meg mindig nagyon keveset tud az ember a világról.
2018. júl. 30. 20:31
 5/7 Fish1 ***** válasza:
Ezt így nem fogjuk tudni megválaszolni, mert ez a helyzet sok mindent taníthat. Lehet, hogy azt, hogy ne hagyd magad, lehet, hogy azt, hogy tanulj meg továbblépni, ha negatív emberek vesznek körül.
2018. júl. 31. 04:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha te máshogy gondolkodsz mint anyád,akkor a következő életedben nem fog kísérteni. :)

És valahogy biztos vagyok benne,hogy van még életünk.Különben hogy lehet az is például hogy vki aki pl 100éve született arra a rokonra hasonlítunk genetikailag is,és a sorsunk is?

Utóbbit talán nehezebb bizonyítani.

2018. aug. 1. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, a legnagyobb erő a megbocsájtásban és a szeretetben rejlik. Lehet, hogy nagyon nehéznek, elképzelhetetlennek tartod, hogy megbocsáss neki, de ha ezt megteszed hidd el meg fog változni a kapcsolatotok. És nem kell elé állnod és megmondanod neki, hogy anya szeretlek és megbocsájtok minden rosszért amit tettél ellenem, elég ha magadban, belül megteszed ezt és valóban érzed is, hogy elengedted a sok fájdalmat. Ha elkezdesz szeretetet táplálni iránta, változni fog a viselkedése. Én is átmentem ilyenenen,csak nem édesanyámmal és csodák csodájára nagyon jó lett a kapcsolatunk, szóval szívből ajánlom neked ezt a módszert.
2018. aug. 6. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!