Dominik31212 kérdése:
Reinkarnáció lehet?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy a nagymamám meghalt rákban egy pár éve , és amióta meghalt , egy nagy barna-narancs sárga pillangó mindig vagy itt van az én szobámban vagy a szüleim szobájában , és mindig rámszáll meg a szüleimre . Szerintünk ez nem véletlen és ezért nem is ütjük le , nektek mi a véleményetek ?2018. júl. 22. 08:07
1/12 anonim válasza:
Biztosan véletlenül berepült és nem találja a kivezető utat, tárd ki neki az ablakot.
2/12 anonim válasza:
Üsd le, hogy meg tudjon nyugodni végre a lelke. Akkor többet nem kísért.
Attól, hogy szereted a nagyit, hülyeségeket nem kell kitalálni.
3/12 anonim válasza:
Pillangót leütni? Engedd ki az ablakon.
4/12 anonim válasza:
Ha tényleg a nagyid az, nyugodj meg, előbb-utóbb visszatalál a nemlétbe!
Kaja nuku, következmény: éhenhalás.
5/12 anonim válasza:
Évek óta van egy pillangó a lakásban? Az igen!
6/12 szenes43 válasza:
Az én olvasatomban aki emberként élt az csak emberként reinkarnálódhat egy újabb életben. Engedd ki az ablakon a pillangót mert az meg az ő létformája.
7/12 anonim válasza:
Mar ugy ertem, hogy a pillangók, lepkefélek, tudtommal nem szoktak evekig élni.
8/12 anonim válasza:
Keveset, vagy rossz helyen/rosszul olvastál a reinkarnációról, mert igenis van olyan ága, ahol az elhúnyt ember lelke nem feltétlen emberi testbe születik újjá.
E tan hívei söprik maguk előtt az utat, nehogy valaki reinkalnálódott lélek (aki lehet akár rokona is) fejlődési folyamatát megszakítsa.
9/12 anonim válasza:
vannak ilyenek. Nagyi szelleme szeret titeket és pillangóval kapcsolódik hogy anyagilag is köztetek legyen.
ez szép.
10/12 szenes43 válasza:
#8-as. Tudom hogy van olyan ága a reinkarnációnak aminél az abban hívők söprik maguk előtt az utat,nehogy eltapossák a hangyákat vagy hasonló kis lényeket. Ez viszont tőlem idegen mivel a karma mint a lélek fényesedésének útja nem tér vissza a hangyáig és onnan újból majd idővel ember lesz. A létformák a következők: kő,növény,állat,ember.Közöttük átjárás nincs.Ez világosan kiolvasható az Öt Világ Vallás című műből,de az AMORC (Rózsakeresztes Rend) is ezt tanítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!