Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti hogyan képzelitek el Istent?

Ti hogyan képzelitek el Istent?

Figyelt kérdés

Ez egy teszt lenne,megadott válaszlehetőségekkel.Érdekel ki hogy viszonyul hozzá.

A: Mint egy a felhők fölött trónoló jóságos férfit

B: Isten csak energiaként van jelen, ő mindennek az eredője(Teremtő).

C:Egy balfék, aki hagyja hogy az emberek szenvedjenek és meghaljanak.

D: Sok isten van és mindenki abban hisz, amelyikben akar.

E:Isten nem létezik, csak a vallás(ok) kitalációja hogy ezáltal hatalmat nyerjenek.

Lehet többet is választani... 😊

2018. jún. 29. 19:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Szia H! Azt nem úgy értettem hogy Isten szimpla energia, csak hogy nincs fizikai teste,csak az energia szintjén van jelen.
2018. jún. 30. 11:14
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is a "B." válasz állhat legközelebb a valósághoz, bár azt én sem hiszem, hogy Isten csak öntudatlan energia formájában létezne.
2018. jún. 30. 12:50
 13/25 A kérdező kommentje:
Azt én is cáfolom hogy nincs tudata. Az a tudatlan aki ilyet állít.A teremtő tudat.
2018. jún. 30. 13:53
 14/25 anonim válasza:
B, D, E
2018. jún. 30. 16:08
 15/25 anonim ***** válasza:
"B". Ha akármi más, akkor elmegy a p.....
2018. jún. 30. 18:04
 16/25 anonim ***** válasza:
13%
F: Ő egy személy, akit semmi más nem vonz, mint a szeretet! Ő az, aki igazán méltó a szeretetünkre!
2018. jún. 30. 22:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Ősanya, akiről ezernyi prehisztorikus női figura készült.
2018. júl. 1. 14:01
 18/25 anonim ***** válasza:

Isten egy nálunk sokkal fejlettebb lény vagy lények összefoglaló neve akiről vagy akikről lényegében semmit sem tudunk, de létezésére vannak megalapozott elgondolásaink; nem tesztelt, de jól végiggondolt hipotéziseink, amit hitnek nevezünk.

Ha Isten (vagy az istenek) létezik/léteznek akkor részei az univerzumnak.

2018. júl. 1. 21:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Egyik sem. Isten az egész Univerzum és minden, ami benne van.

A napokban hallottam egy nagyon jó hasonlatot...

"Ha Isten a parfüm, akkor mi vagyunk az illata."

2018. júl. 2. 00:37
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Isten Szellem, ő benne áll fen az egész teremtett világ Láthatók és láthatatlanok!

Mivel Isten szellem, ezért csak a jellemi, jellemző tulajdonságunkkal tudjuk vissza adni, visszatükrözni az Istenség jellemzőit, jellemvonásait.

De mivel ezt a világot nem Isten irányítja és uralja, ezért az emberek sokaságában sem lelhető fel az Isteni jellem. Ezt a világot a gonosz uralja és irányítja ezért az emberek is önzőek, irigyek, hiúak, pénzimádók, büszkék, gőgösek, önzőek stb.

Isten szellem! Ám Isten testé lett Jézus személyében. Ha tiéd Jézus akkor tiéd az élő Isten! Ha megismered Jézus, akkor megismered az élő Istent is, az Atyát!

Erre számtalan ige van a bibliában

2018. júl. 2. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!