Az öngyilkosokkal mi lesz a haláluk után, hogyan fognak leszületni újra?
Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodom, hogyha a szüleim valami oknál fogva meghalnak vagy ne adj isten hajléktalan leszek megteszem. Mert szerintem nem fogom egyiket se túlélni, ha eljön az idő...Már ugyan mindegy 30/F2018. jún. 25. 19:40
1/26 A kérdező kommentje:
Szüleim kezdenek már betegeskedni...
2018. jún. 25. 19:41
2/26 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz is, de nem merek erről a gondolatról beszélni vele.
2018. jún. 25. 19:45
3/26 anonim válasza:
Túl fogod élni. De ha 100% biztos vagy az újjászületésben akkor hajrá. Én nem tenném..
4/26 anonim válasza:
Rajtad kivul hany ember eli meg szerinted, hogy betegeskednek a szulei? Nem te vagy az egyetlen segitek. Igen, ertem, kimondhatatlanul szereted oket. De nem azert hoztak teged vilagra, hogy megold magad amikor eljon a te idod, hogy onallo legy. Huzd fel a gatyad es messze felejtsed el az ongyilkossagot, ezzel csak magadra hivod a figyelmet.
5/26 anonim válasza:
Ezt éppúgy nem lehet tudni, ahogy a "természetes" halállal tavozók esetében sem. Sőt, semmit nem lehet tudni arról, hogy "van - e valami" a halal után és ha igen, akkor mi.
7/26 anonim válasza:
Elég sokan túlélték már ezt a szomorú dolgot. Biztosan senki nem tudja mi lesz, találgatások vannak. És egy érdekesség a régi, ókori kínai bölcseletből:
Mi a boldogság? Mi a boldog élet? A nagyapa meghal, az apa meghal a fiú meghal.
/mert élni nehéz, tele szenvedéssel de lehet boldogan élni: a sorrend a fontos- másképp elviselhetetlen a fájdalom
8/26 anonim válasza:
Ha öngyilkos leszel akkor meghalsz, megszűnsz létezni. Nincs semmi se a halál után. Ezt az életet kell megbecsülnöd.
9/26 anonim válasza:
Vajon van élet az orángután? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!