Meg vagyok rekedve, hogy jó út felé megyek-e életem során és kétségeim vannak, gondolom ez lehet spirituális értelemben is, valaki segítene ebben?
Megbizonyosodást szeretnék szerezni, ebben szeretnék valami iránymutatást, segítséget, ha lehet itt. Bár picit kellemetlen, de most nem tudom kitől kérdezzem ezt meg.
Ha rossz helyen kérdezem, akkor törlöm a kérdésem és tárgytalan ezen a formában ha nem alkalmas ez a terüelt erre.
Kedves Kérdező!
A részletek ismerete nélkül csak azt lehet mondani, hogy ez egy Akasztott ember szituáció a kártya fényében, vagy épp most változnak a fő bolygóid (szanszkritul mahadása váltás). Egyik hatása az, hogy nem mennek a régi szabályrendszer szerint a dolgaid, nem úgy folyik az élet, mint régen. Járhat -de nem kötelező- depresszióval.
A bizonyosságot megadni neked egy jól felkészült védikus horoszkópos ember tudja abban a kérdésben, h merre van az előre. H hogyan találod meg az utad kifelé a mgrekedtségből, azt egy kártyavető is meg tudná mondani. A Főpapnő titka, a Kelta kereszt és a Lemniszkáta mind alkalmas vetési módok.
Remélem, segítettem.
üdv a felnőttségben.
kevesen tudják mit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!