Reinkarnációs hipnózis során milyen problémák merülhetnek fel?
Azért ez erősen múlik az utaztató rátermettségétől és lélekjelenlététől.
Ha profi, jó emberismerő, akkor nem hagyja a delikvenst annyira elkapatni, hogy összeomoljon. Ha jól csinálják, semmi bajt nem okozhat.
Bírom az embereket. :D
Okkal nem emlékszünk az előző életünkre, de nem, nyomoztak ki, én aztán biztos jobban tudom mint a Teremtő, én csak azért is kinyomozom ki voltak előző életemben. A Teremtő szabad akaratot adott mindenkinek, kinxomozhatod, de akkor ne csodálkozz, ha nem bírja el az elméd és konkrétan megőrült és mész a diliházba.
Miért kell mindig annyira okosnak lenni és megbolygatni a természet rendjét?
"Reinkarnációs hipnózis során milyen problémák merülhetnek fel?"
Melyik oldal érdekel?
"Olvastam idegösszeomlásról, diliházról de nem látom az összefüggéseket."
A gomba teszi :)
Viccet félretéve, ha erőltetik, akkor az sokat kivesz az emberből.
A legjobb dolog, amikor egy ilyen nyilvánvaló és kamu szolgáltatással lehúznak rólad egy rakás pénzt.
Bizonyítani lehetetlen, ellenőrizni lehetetlen, lényegében bárki bármit tehet, mondhat te elhiszed és kifizeted a "vezetés" díját.
Külön iparág alakult már a buta és hiszékeny emberek átverésére, na ez pont iskolapéldája ennek.
"Külön iparág alakult már a buta és hiszékeny emberek átverésére, na ez pont iskolapéldája ennek."
Itt az igazság! Élelmiszeripar, gyógyszeripar, szerencsejáték, szórakoztatóipar, média, ebből áll a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!