Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan könyveket amelyekben megcáfolják az ikerláng, lélektárs dolgokat?

Figyelt kérdés
Tudományosan megközelítve tènyekkel alátámasztva.

2018. ápr. 28. 11:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez az ikerláng-lélektárs téma hetente felmerül a gyakin. Meg tudná nekem fogalmazni valaki, h mit jelent ez a két szó? Csak h képben legyek.
2018. ápr. 30. 07:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen könyvek közvetlenül azok mellett sorakoznak a könyvtárakban, amelyek tudományosan, tényekkel alátámasztva igazolják az ikerlángot.
2018. ápr. 30. 09:23
 13/13 anonim válasza:
36%

Olyannyira szeretem az embereket. Az okosakat, akikkel lehet beszélgetni, és elindítják a gondolataim. Ti nem azok vagytok. Tipikus fanatisták, akik fröcsögő szájjal tiltakoznak, elzárkóznak az igaz szerelemtől, mert feladták azálmaikat és érzéseiket. Most pedig - azért, mert nektek ez nyugtató és elodázza a problémákat - győzköttök minket, gyermekszívű, hiszékeny embereket.

Az ikerláng létezik, egyébként könyvet is írtak róla. Aki válaszokat keres és mindenkép más meglátásával szeretné kitömni a felyét, annak a kicsi történeteket ajánlom. Szó sincs angyalokról, meg spiritualitásról, csakráról, kundaliniről... Ez mind csak elvezet attól a tiszta, nyitott vonzalomtól amit e két ember érez, én tudom. Sőt úgy gondolom, hogy ti, kedves fröcsögők talán kevésbé tesztek rosszat nekünk, mint az ikerláng guruk.

Ez van. Én tapasztalom, de sajnos pont e miatt a nyomorvilág miatt nem vagyunk együtt. Csak ott bent, de ott nagyon és kegyetlenül hiányzik, és egyre jobban. Mint gyermeknek az édesanyja, nem ez teljesen tiszta, elvárás nélküli. Tudjátok ha edzés után leült a naplementében, vagy a csillagos ég alatt az esti friss levegőnek utat engedtek, de olykor egy fűcsomócska tánca is a szélben pontosan ugyan azt az érzést kelti bennem mint ő. Ezek pillanatnyi dolgok, vele pedig folyamatos. Hiányzik, szeretem.

Ez a valódi szerelem, és többé nem kívánok mással, múlandó, rózaaszín ködbe burkolódzni.

Péter, 23

2018. máj. 13. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!