Mi járhat a fejében? (ikerláng)
Rég volt már, mikor először megláttam őt. Felejthetetlen, de túl könnyű érzés ő a szívemben, nem szerelem. Ha összesodor valakivel a szél, és rózsaszín felhők vannak körülöttünk, akkor is arra gondolok, ó ennek vége lesz majd és megkeresem őt. Már lassan tíz éve próbálok vele beszélgetni, sétálni, de amennyire próbálkozom annyira menekül. Folyton folyvást megijeszthetem, az ami mindkettőnkben van viszont egyre csak erősödik, és törölhetelenül ott van. Próbáltam, sőt az utóbbi pár hónapot kivéve, csak elfelejteni akartam. Zavar, hogy van, mert nem érem el, mar hogy ott van és mégis elérhetetlen.
Próbálok lehetőségeket teremteni találkozáshoz, de az ő gondolataiban ezt az egészet bizonyosan máshogy szeretné megoldani. Ez zavar és dühít. A távolodás neki is fájdalmat okoz, de nem látja, hogy így nem csak magának, de mindkettőnknek rosszat tesz.
Nem vagyok tanácstalan, de gyűlölöm ezt a helyzetet. Sokszor gondolok rá úgy mint leendő páromra, és sokszor gondolok úgy rá, bárcsak ne létezne, bárcsak ne láttuk volna egymást, mert minek ha csak szivat. Fél, ez egyértelmű, ha mi ketten elkezdenénk tartalmasan megismerni a másikat, abből olyan erő szabadulna fel, amire egy férfinak, nekem pontosan szükségem lenne a terveimhez. Nem vagyok már hajlandó ms nő utn nézni, nem vagyok hajlandó, megint felvenni a szemellenzőt, de elűzni sem akarom ezt a makacs tüneményt.
Ff/23
Utolsónak:
Fél évre rá találkoztam ezzel a szóval, mikor már kgyetlenül bosszantott, hogy nem értem mi ez. Ki voltam én akkor? Egy magyarkodós srác, aki vadászpilóta akart lenni. Pilóta (részben) lett is, katona szerncsére nem.
Volt kapcsolatom mióta először találkoztunk. De a legrózsaszínűbb pillanatokban is eszembe jutott. Aztán volt másik is...
Ez év elején határoztam el, hogy elzárom magam az egyszerű nőktől, mert ez a csodás teremtés többet ad számomra egyetlen érintéssel, vagy pillantással.
Ikerláng, csupán egy modern ezoterikus hablaty. De létezik. Az ahogyan tálalják viszont nem az igazság, nem a teljes.
Tudjátok a napomban jöttem rá arra, hogy az nem szerelem amit ma annak mondanak. Csupán alágyújtott, túlfűtött, vágy, mely idővel mindig kialszik.
A titok tehát ez. Az ikerláng az ami valóban szerelem, a többi csak keserves maszatolás.
Én ezt tudom, ez biztos.
Làtom nagyon elkapott a ròzsaszìn köd.....
Èn is voltam ìgy ès ìgy visszagondolva màr csak nevetek magamom hogy azt hittem kellek neki. Mièrt nem keres ő is tèged? Ha csak egy kicsit is megmozgattàl volna benne valamit közeledne hozzàd nem pedig tàvolodna. A plàtòi szerelem a legrosszabb. Nem ismered őt a magasba emeled istenìted ès nem is tud onnan lezuhanni mert nem ismered. Pedig ha jobban megismernèd nagy rà az esély hogy rögtön kiàbràndulnàl belőle...
Ne zàrkòzz el màsok elől tudom ez most nagyon nehèz mert neked csak ő van vele fekszel vele kelsz de gondolj bele meddig akarod ezt csinàlni? 30 èvesen is futsz majd egy olyan szekèr utàn ami nem vesz fel?
Sok szekér után futottam, volt hogy pedig én voltam a szekér.
Nem kérem hogy megértsétek, már nincs is nagyon bennem kérdés, inkább én mondom el amit tudok.
Rózsaszín? Nem, nem vagyok belé szerelmes olyan értelemben, ahogy már rengetegszer voltam viszonozottan és viszonzatlanul. Nincs görcs, nincs akarás, nincs talán nem ő, nincs olyan mint ő. Olyan aki ilyen hatással van rám.
A mai szerelemnek hitt kótyagosság csak mese, ábránd, túlhevített finom falat. Kivétel nélkül.
Hidd el, vagy ne amit most mondani fogok.
Ő eleinte egy kellemes érzés volt számomra, ma pedig ugyanaz. Nem őrülök bele szexuális vágyakba, vagy rózsaszín rajongásba, nem is nagyon van erre lehetőségem. Alig ismerem. Vagyis inkább teljesen.
Bosszantó, hogy az emberek nem hisznek nekem, de az én hibám, hisz én nyavajogtam, vállalnom is kell a következményeket.
Péter 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!