Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi járhat a fejében? (ikerláng)

Mi járhat a fejében? (ikerláng)

Figyelt kérdés

Rég volt már, mikor először megláttam őt. Felejthetetlen, de túl könnyű érzés ő a szívemben, nem szerelem. Ha összesodor valakivel a szél, és rózsaszín felhők vannak körülöttünk, akkor is arra gondolok, ó ennek vége lesz majd és megkeresem őt. Már lassan tíz éve próbálok vele beszélgetni, sétálni, de amennyire próbálkozom annyira menekül. Folyton folyvást megijeszthetem, az ami mindkettőnkben van viszont egyre csak erősödik, és törölhetelenül ott van. Próbáltam, sőt az utóbbi pár hónapot kivéve, csak elfelejteni akartam. Zavar, hogy van, mert nem érem el, mar hogy ott van és mégis elérhetetlen.

Próbálok lehetőségeket teremteni találkozáshoz, de az ő gondolataiban ezt az egészet bizonyosan máshogy szeretné megoldani. Ez zavar és dühít. A távolodás neki is fájdalmat okoz, de nem látja, hogy így nem csak magának, de mindkettőnknek rosszat tesz.

Nem vagyok tanácstalan, de gyűlölöm ezt a helyzetet. Sokszor gondolok rá úgy mint leendő páromra, és sokszor gondolok úgy rá, bárcsak ne létezne, bárcsak ne láttuk volna egymást, mert minek ha csak szivat. Fél, ez egyértelmű, ha mi ketten elkezdenénk tartalmasan megismerni a másikat, abből olyan erő szabadulna fel, amire egy férfinak, nekem pontosan szükségem lenne a terveimhez. Nem vagyok már hajlandó ms nő utn nézni, nem vagyok hajlandó, megint felvenni a szemellenzőt, de elűzni sem akarom ezt a makacs tüneményt.

Ff/23

2018. ápr. 9. 23:05
1 2
 1/15 flying whale ***** válasza:
Ha valóban ő az ikerlángod, akkor már vagy olyan szinten, hogy megtudd különböztetni a szeretetet a birtoklási vágytól. Két lélek, aki összetartozik és találkozik ismét a lelki fejlődés során, onnantól kezdve szívük mindig kapcsolatban marad. Ha a szívedre teszed a kezed, és arra gondolsz milyen amikor szeret, válaszra is találtál. Csupán emlékezned kell. A két rész egymáshoz visszatér amint ismét azt teszed ami boldoggá tesz. Kitartást kívánok neked!
2018. ápr. 10. 03:14
 2/15 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 10. 03:48
 3/15 A kérdező kommentje:

Jó ez a videó.

Olyan 89%-ban.

Mindent darabokra bontanak, ezért érthetetlen. Dimenziók, csakrák, energia, lélek, szeretet és nem is látják, hogy ezzel a másik oldalt segítik.

Az ikerláng beteljesülés roppant egyszerű. Ahogy mondtad is, csináld azt amit szíved igazán szeretne. A probléma az ebben az egységes, tiszta állapotban maradással van, nem pedig a nem felismeréssel.

Régebben ezt nem tudtam, sem azt, hogy nincsenek valójában dimenziók. A világunk eredendően paradicsom volt, mondhatni legmagasabb dimenzióban, és magunknak köszönhető a süllyedés. Ezen a szinten viszont, ahol egymást gyilkoljuk és esszük, nehéz tiszta szerelmet megélni, ennyi.

De ezért KELL felébredni, ezt akarom, ez az utam és nem engedek, nemhogy életeket eltolódni, hogy majd máskor, de már egyetlen évet sem, és a hónapokat is úgy élem meg sokszor, hogy kihasználatlan lehetőségek a csoda megteremtésére, a világ visszaemelésére.

Könyvet írok. Nem olyan mint az eddigiek, de igaz lesz.

Most úgy keltem fel, hogy kaptam válaszokat, de meg is láttam a torzítást, vagy túlmagyarázást a dolgokban, ami megint sarkall az írás folytatására, letisztítására.

De mi lehet vele?

Ez a kérdésem. Bár a válaszokat is tudom, sokszor visszahúz ő, pedig nem kéne hogy így legyen és már nem is engedem.

Ez van.

2018. ápr. 10. 07:02
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem tudod megbeszélni vele?

Nem értem ezt. Én s én ikerlángom éhezünk egymásra. Minden nap rengetegszer gyakorlunk, hogy találkozni tudjunk.

2018. ápr. 10. 21:30
 5/15 A kérdező kommentje:

Ó, hát az egy tiszta szint, az érzésekbeli.

Ott baj nincs is. Sok a mocsok a világban viszont, ami torzítja a fényt ez a helyzet.

2018. ápr. 12. 11:33
 6/15 anonim ***** válasza:
4, 5, ezt leírjátok részletesebben?
2018. ápr. 12. 11:37
 7/15 anonim ***** válasza:

4es:

Mit jelenet az, hogy gyakoroltok, hogy találkozni tudjatok? :O

2018. ápr. 15. 17:06
 8/15 anonim válasza:

Én szépen leírnám neki, hogy mit gondolok, és hogy hogyan érzek iránta. Hogyan hogyan élem meg ezt a helyzetet érzelmileg, hogy mit szeretnék. Csak lágyan fogalmazva, nehogy tovább elijesszem.

Azt gondolom, hogy pont a nagy érzelmi robbanás lehetőségét érzi ő is, ezért menekül.

A kezelés: a tudatosságának a növelése. Hogy Te hogyan érzel, mit szeretnél, mi látszik kettőtök között, stb

Esélyes, hogy ez segíteni fogja az ügyeteket.

Gratulálok ehhez kapcsolathoz, és a Te tudatosságodhoz!

Nagyon sok sikert Nektek!

2018. ápr. 17. 07:38
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok jót, örömmel olvasom ám írásaitok, csak inogok. Azt érzem, hogy, ha elengedem a gyeplőt, akkor elszalad a ménes, és az egész utóbbi 2-3 hónapps munkám visszaáll alaphejzetbe. Most amit teszek, - a könyv írásán kívül - hogy több téren megmutatom ki vagyok, s mit tudok, az érdeklődés és változás talán így is kiváltható. Lerázom a szálaim, mindet, lerázom azt ami és aki visszatart, eladom a fölöslegest - vagy elajándékozom - edzem a testem a természetben, és már szinte sak nyers ételt eszem. Utóbbra kitérnék, mert hatalmas energiát ad, viszont nem szabad erőltetni, egy éve még kikészült tőle a szervezetem, most meg a pirított napraforgót sem bírja - ennek örülök - jól érzem magam. Gyermekkorom legszebb évei - azaz hétvégéi - ahol kirándultunk, gombáztunk, csónakáztunk, úsztunk, virágot, fűszereket szedtünk térek most vissza. Úgy hiszem, neki is a legfontosabbak között van helye ennek a területnek. Egyre több embert ismerek meg aki őt már sokéve ismeri, és ezek mindegyike mosolyog, kedves és támogat, kedvelem őket. Egy hely, egy nő és valami jó dolog előszele, ami egyáltalán nem csak az én boldogságomról szól.

Sok jó dolog van az interneten, de hamis is akad, ne vegye kérem senki sem készpénzek ami oda van róva.

Köszönök minent, én tovább változom önmagam felé!

2018. ápr. 18. 06:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem létezik olyan hogy ikerláng. Ez csak te beszéled be magadnak ezzel magyarázva az érzéseidet és a plátói szerelembe menekülsz. Nem mersz nyitni rendes emberek felè és párkapcsolatot kialakìtani mert valami gátol ebben (ezt csak te tudthatod mi). Tudom mert tapasztalatból beszèlek. Èn is èvekig ezzel hitegettem magam aztan rájöttem hogy ilyen nem lètezik. De most komolyan csak ülj egyszer magad egyedul és csak gondolkodj el az èrzéseiden és keresd a mièrtekre a vàlaszt. Ott lesz.
2018. ápr. 25. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!