A leszbikusok előző életükben férfiak voltak csak nővé születtek újjá?
Figyelt kérdés
Valahányszor írok a leszbikus kategóriában lepontoznak vagy belém kötnek. Nem értem mi bajuk van velem. xD2018. ápr. 4. 18:22
11/16 Laci555 válasza:
Nem kell, hogy összefüggjön. A lénynek ami a testben él nincs neme! A testnek van neme. Az összekötő híd a szellemi lény és a test között amit léleknek nevezhetsz kötődhet nemhez de alapvetően nincsen neme! Vagyis a nemtelen szellemi lény a nemtelen lelkével dönthet, hogy elfogadja a testi született nemét, vagy szembemegy vele. Ez a tudatban nem úgy jelenik meg, hogy eldönthető lenne!! A tudatos rész nagyon a felszín vagyis nem feltétlen tudja az ember tudatosan befolyásolni. Rövidítve: Nincs közvetlen összefüggés!
12/16 A kérdező kommentje:
#11 Kissé beteges elképzelés.
2018. ápr. 6. 16:53
13/16 anonim válasza:
én inkább azt tudnám elképzelni, hogy előző életében homofób volt az illető, lényegtelen, hogy férfi vagy nő volt.. most megtanulja elfogadni a "másságot" , megtanulni, hogy nem attól jobb vagy rosszabb egy ember, hogy kihez vonzódik..
14/16 anonim válasza:
Csak a hetero férfiakat kergetik el. Amikor megmondtam, hogy meleg vagyok, akkor velem utána tökre kedvesek voltak.
15/16 anonim válasza:
Nem hanem valószínűleg mivel kis korukba sok rossz tapasztalatuk volt a férfiakkal kapcsolatba hogy megundorodtak a him nemtől es át tertek a noi nemre.
16/16 anonim válasza:
Miaf..? Miért utálnánk a férfiakat? Jézuuuuusssooomm xDDD A leszbikusok nem utálják a férfiakat, csak nem szeretik, ha ha szexuális értelemben szólnak, érnek hozzájuk a férfiak. Ha csak barátkozmi jön oda az illető, akkor én személy szerint kedves vagyok. Rengeteg férfi barátom van, szóval jézusom.
A kérdésedre válaszolva a leszbikusok NŐNEK érzik magukat, NŐKÉNT akarnak élni, NŐKET szeretve. 19L/leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!