A leszbikusok előző életükben férfiak voltak csak nővé születtek újjá?
Figyelt kérdés
Valahányszor írok a leszbikus kategóriában lepontoznak vagy belém kötnek. Nem értem mi bajuk van velem. xD2018. ápr. 4. 18:22
1/16 anonim válasza:
Szerintem a szexuális orientáció átível az életeken, még ha nemváltás is történik közben? Szerintem nem, bár ugye, ezt nem tudom alátámasztani...
2/16 anonim válasza:
Szerintem csak nőnek született és leszbikus. Ennyi.
3/16 anonim válasza:
És akkor szerinted a biszexuális emberek milyen neműek voltak előző életükben? xd
4/16 anonim válasza:
Utolsó, ők biztos csigák voltak..xd
5/16 A kérdező kommentje:
"Szerintem csak nőnek született és leszbikus. Ennyi."
De akkor miért van náluk ez a férfigyűlölés? Be sem próbálkozik náluk az ember és már osztják vagy átkozzák, mint a bokrot. Nem rólam van szó vagy ilyesmi, mert nekem mindegy. Benéztem oda 2-3-szor és azt látom, hogy folyamatosan oltják az odatévedt férfit. Gondoltam magamban ezek előző életükben férfiak voltak csak megviccelte őket a karma? Ezekkel a támadásokkal akarják elérni, hogy senki ne próbálkozzon be náluk? :D
2018. ápr. 4. 19:52
6/16 anonim válasza:
Én akkor biztos kutya voltam előző életemben, mert mindig reggel éberdéskor lefordulok az ágyról, és nyalogatom a tököm.
7/16 anonim válasza:
Ez csak homok a gépezetben, semmi többet nem kell belelátni
8/16 anonim válasza:
Nincs reinkarnáció. Kérdés megoldva.
9/16 anonim válasza:
"Ezekkel a tamadásokkal akarják elérni, hogy senki ne próbálkozzon be náluk?" Lehet, de miért olyan meglepő ez? Ha hetero vagy, gondolom, te is "elhajtod" a bepróbálkozó homoszexuálisokat.
10/16 A kérdező kommentje:
#9 Még a gondolat is ijesztő. xD Viszont alapból nem gyűlölködnék senkire, mert senkinek a hajlama nem tartozik rám. Mellesleg akár bepróbálkozol náluk akár nem, az arcodba tolják a férfi gyűlölködést. 1-2-szer néz be oda és meglátod mennyire ki vannak élezve ránk. (Igazából nagy általánosságot nem tudok mondani, mert csak 2-3 kérdés alapján jutottam erre a következtetésre.) Visszatérve a témához, egy kósza elmélkedés erejéig jutott eszembe, hogy a farkatlan, de közös érdeklődéssel megáldott társaink (a női nem iránt) előző életükben ugyanúgy férfiak voltak csak a karma csúnya játékot játszott velük. :D
2018. ápr. 5. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!