Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez a karma lehet?!

Ez a karma lehet?!

Figyelt kérdés
Elmesélek egy történetet.: Szóval itthon Magyarországon nem nagyon jött össze soha semmi. Hiába tanultam stb. Munkát nagyon nehezen kaptam. Aztán 2012-ben kijutottam Londonba az Olimpiára. Megjegyzem elég beteges típus vagyok, de itthon az orvosok talán a pénzhiány miatt nem igazán törődtek velem. Ott takarító voltam, nagyon szarul éreztem magam, de csináltam hogy végre legyen némi pénzem. Aztán megfordult a fejemben hogy kint is maradok, de végül hazajöttem mert egy ismerősöm rábeszélt. Aztán magyarban megint nem nagyon jött össze semmi, nem igazán éreztem hogy haladna az életem. Végül elmentem egy gyárba güriznk négy műszakba, továbbra is úgy hogy éreztem szarul vagyok. Ott végül rákot kaptam. De még a bizonyításáig se nagyon jutottam el. Pár hónappal azután hogy ez megtörtént egy munkaközvetítő felajánlotta hogy menjek ki megint Londonba, de nem éltem a lehetőséggel, azóta is hezitálok több mint egy éve. Az állapotom meg egyre rosszabb, hiába járok orvosról orvosra. Nem kamuzok. Mit tennétek a helyemben?
2018. jan. 7. 11:44
1 2
 11/16 r.sentinel ***** válasza:
Figyeld meg milyen "szavakkal" alkotod sajat kornyezetedet tudatlanul: hiaba tanultam / beteges tipus vagyok / szarul ereztem magam / gyarba gurizni / szarul vagyok / hezitalok / egyre rosszabb / hiaba jarok. Ezeket azert irtam mert szinte mindeggyik mondatodban negativ jelzok vannak melyek konkretan sajat magadat teszik egyre nehezebb allapotba. Elhiszem neked hogy a dolgok maskent alakultak mint ahogyan azt remelted, de egy dolgot meg kell ertened ahogyan gondolkodsz es megnyilvanulsz az jelenik meg fizikai kivetiteskent, illetve mindennapi megeleskent. Valtoztas a gondolkodas mododon ahogyan velekedsz az emberekrol, a kornyezetedrol pozitiv iranyban, ne mindenben a negativat keresd, ne rombolj hanem epits, te valtoztathatsz mindenen csak a megfeleloen kialakitott viszony kell hogy minden szamodra megfeleloen alakuljon. A valtozas nem masoknal kell kezdojon hanem nallad, ha akarod. A karmanak is megvannak a maga elvart szabalyai de segithetsz magadon a leirt iranyban es akkor minden valtozni fog, ehez megfelelo hit es akaratero kell hogy a celodat elerd.Segits ahol tudsz barkinek es barminek.
2018. jan. 8. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:

MILYEN KARMA????

Karma???

Te tudod mit jelent az, hogy karma???

Tegyük fel akkor lenne ez karma, ha te voltál a környezetben a legnagyobb kcsög, mindenki utált, mint a szrt, mert felsőbbrendűnek érezted magad és nem jött össze semmi! Ezt nevezik karmának!

2018. jan. 9. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Angliában sokkal több pénzt keresel, mint itthon, ez tény, a kérdés csak az, hogy tényleg a pénz alapján mérlegelsz? Ha sok a fizud, akkor sikeres vagy, ha kevés, akkor meg sikertelen?

Azt gondolod, hogy Angliában jó a karmád, itthon meg rossz? Mert akkor menjél ki azonnal!

A Mahabharata című hindu ősi eposzban megkérdezte Dharmarádsz Judhistir Maharádzstól, hogy mi a legcsodálatosabb az életben. Ezt válaszolta:"az ember, mert nap mint nap látja, hogy élőlények ezrei és ezrei távoznak a halál birodalmába, ennek ellenére azt gondolják, hogy önmagukkal ez sohasem fog megtörténni."

Tényleg senki nem akarja elhinni, hogy meg fog halni, amíg nincs karnyújtásnyira a halál!

Gondolj bele csak, hogy mi az élet értelme, ha egyszer meghalsz? A fő kérdés az: halálod pillanatában mit fog jelenteni az, amit elértél, megvalósítottál az életedben??? Az anyagi javak nem fognak megmenteni a haláltól, ebben biztos lehetsz! Pedig csak egy dolog biztos ebben az életben: a halál!

Én a helyedben csakis a Bhagavad-Gítát olvasnám, tanulmányoznám!

Ki tudna megmenteni a halál torkából, ha nem Isten? Vagy te azt gondolod, hogy megmented magad? Akkor ez a lecke, hogy add fel a büszkeséged! Persze ezt könnyű mondani, megtenni már nagyon nehéz, de te most rákényszerülsz!

Hódolj meg Istennek, minden más hülyeség!

2018. jan. 15. 16:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem ezért. Anglia megmentette volna az életem. Magyarország elveszi.
2018. jan. 15. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor menjél ki! A halál ott is ugyanúgy utolér, mint itthon, vagy máshogy gondolod?
2018. jan. 15. 21:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Mostmár igen. Itthon nem csináltak velem semmit.
2018. jan. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!