Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez a karma lehet?!

Ez a karma lehet?!

Figyelt kérdés
Elmesélek egy történetet.: Szóval itthon Magyarországon nem nagyon jött össze soha semmi. Hiába tanultam stb. Munkát nagyon nehezen kaptam. Aztán 2012-ben kijutottam Londonba az Olimpiára. Megjegyzem elég beteges típus vagyok, de itthon az orvosok talán a pénzhiány miatt nem igazán törődtek velem. Ott takarító voltam, nagyon szarul éreztem magam, de csináltam hogy végre legyen némi pénzem. Aztán megfordult a fejemben hogy kint is maradok, de végül hazajöttem mert egy ismerősöm rábeszélt. Aztán magyarban megint nem nagyon jött össze semmi, nem igazán éreztem hogy haladna az életem. Végül elmentem egy gyárba güriznk négy műszakba, továbbra is úgy hogy éreztem szarul vagyok. Ott végül rákot kaptam. De még a bizonyításáig se nagyon jutottam el. Pár hónappal azután hogy ez megtörtént egy munkaközvetítő felajánlotta hogy menjek ki megint Londonba, de nem éltem a lehetőséggel, azóta is hezitálok több mint egy éve. Az állapotom meg egyre rosszabb, hiába járok orvosról orvosra. Nem kamuzok. Mit tennétek a helyemben?
2018. jan. 7. 11:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok dolgot. Az orvosi kezelés és tanács a legfontosabb. A másik amit ajánlanék az valaki aki képes segíteni neked feloldani a stresszt mert gyanítom több tonna van belőle a nyakadban.
2018. jan. 7. 11:55
 2/16 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy itt ha még gyorsan is melozol akkor sem tudod àllni itt a teljes kezelêseket. Azt meg pontosan nem tudom hogy Londonban miként az egészségügyi ellátás sztem nézz utána.
2018. jan. 7. 12:40
 3/16 anonim ***** válasza:
gyàrban *
2018. jan. 7. 12:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem. Ebben a kontextusban gyárba. Mi az hogy "elmentem gyárban?!" gondolkozz, mielőtt kijavítasz valakit.
2018. jan. 7. 12:48
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

a gyárba ment, és a gyárban dolgozott.

Ha a magyar egészségügyön múlik akkor neked annyi.

2018. jan. 7. 13:22
 6/16 anonim ***** válasza:

Mi a fene köze van ennek a karmához? :D

Egyáltalán tudod mit jelent a karma?

Válaszolva a kérdésedre, ez inkább pszichoszomatikus okozatú rák. Utálod magad, utálod az életed és utálod, hogy rábeszélt az ismerősöd, hogy költözz haza. Viszont még változtathatsz a dolgokon, én a helyedben kimennék megint Londonba, mert egyértelmű, hogy ott jobban érzed magad, és talán ez valamelyest segít viszafordítani a rákot. Pláne úgy, hogy itthon már kipróbáltál egy halom orvost, és nem segített semmi.

2018. jan. 7. 14:33
 7/16 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy ez afféle bűntetés az élettől hogy végre adódott egy lehetőségem, és nem használtam ki rendesen.
2018. jan. 7. 14:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, afféle büntetés csak nem az élettől, hanem saját magadtól. Nézz utána a pszichoszomatikus betegség definiciójának.
2018. jan. 7. 18:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Akkora feszüldséget okoz benned mikor magadra haragszol, hogy megbetegszel. Megérdemled? Nem. Akkor ne haragudj magadra.
2018. jan. 7. 18:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Feszültséget*
2018. jan. 7. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!