Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik olyan hogy lélektárs...

Létezik olyan hogy lélektárs és ikerláng?

Figyelt kérdés
Vagy ezt is csak az emberek találtak ki a saját szórakoztatásukra. Honnan lehet felismerni és honnan tudjuk hogy tényleg ő az nem csak bebeszéljük magunknak. MiBen különbözik egy szimpla szerelemtől?

2018. jan. 6. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én abban a kivételes szerencsében részesültem, hogy egy párként boldogan élek a lélektársammal.

Az első feleségemtől elváltam,utána jöttem össze vele, ő olyan ,mintha mindig is ismertük volna egymást,megérezzük egymás gondolatait, fájdalmait,és bármilyen nehézségeink ,problémáink akadtak eddig /voltak bőven/, az egymás iránti szeretetünk olyan erős hogy mindent megoldottunk,mert érezzük, mi egymáshoz tartozunk.

Ebben a témában_: Brian Weiss: Lélektársak

2018. febr. 4. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is azóta tudom hogy létezik mióta megismertem. A mi találkozásunk annyira sok "véletlenen" múlt, hogy a sors ezt akarta hogy mi újra együtt legyünk. Első perctől egyformán éreztük hogy mi vegleg összetartozunk, hihetetlen mennyire tudtuk érezni egymást 30km távolságból is. Elképesztően hasonlítottunk egymásra belsőleg, egy hullámhosszon voltunk mindig, mintha "ikrek" lettünk volna...

Tudtuk hogy egymás nelkul nem tudnank elni es meg utolsó nap is azt mondta mi lesz velünk ha ő nem lesz....

A halálával én is meghaltam, meghalt bennem az aki voltam vele/mellette.

Ilyen kapcsolat nem sok van es nem sokaknak adatik meg, rólunk még kívülállók is tudták annyira egyértelmü volt.

Ha nem éltem volna át akkor én se hinnem el hogy van ilyen.

2019. máj. 10. 17:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezós marhaság.A szerelem illúzió.Ha egy kapcsolat elején van az jó ,de ennyi.Akik ikerlelkekről beszélnek azok vagy pénz szerzésből hitegetnek vagy maguk is elhiszik a saját hülyeségüket.
2019. dec. 9. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!