Mondanátok olyan filmeket, amik a halál utáni életről szólnak, vagy a reinkarnációt dolgozzák fel?
Figyelt kérdés
Pl: Egyenesen átt,Éberség,Csodás álmok jönnek,Gost,ilyesmikre lennék még kíváncsi,ha valaki tud ilyeneket,kérlek írjátok le,mert szeretem az ilyen filmeket,de nem sokat ismerek!Köszönöm!2010. jún. 2. 09:38
21/36 anonim válasza:
Az ég is tévedhet
Ez az amiről többen is kérdeztek!:)
23/36 anonim válasza:
A legjobb film szerintem:
Öten a Mennyországból
24/36 A kérdező kommentje:
ismét várok filmeket, de kérlek legyetek körültekintőek, hogy amit már említettek ne írjátok le újból, köszönöm szépen :) mindenkinek pluszpont jár! :)
2013. febr. 28. 19:02
25/36 anonim válasza:
26/36 anonim válasza:
A tibeti halottaskönyvet nézd meg filmbe, az veri mindet:)
27/36 anonim válasza:
Teljesen idegen. Ezt nézd meg, nagyon jó. :)
28/36 Antimod válasza:
Még senki nem írta az "Egyenesen át" (angolul Flatliners) című filmet, amely talán a leghíresebb, halálközeli élményeket feldolgozó film (ha jól emlékszem, sok ferdítéssel és hatásvadász elemmel). De ettől függetlenül talán megéri megnézni.
29/36 A kérdező kommentje:
Antimod :D de, pont én írtam a kérdésem alatti felsorolásban, de azért köszi :D
2013. ápr. 1. 16:52
30/36 anonim válasza:
Felhőatlasz, és Az Otthonunk - Nosso Lar a linkje: http://www.youtube.com/watch?v=g6Olu9cl5FQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!