Mondanátok olyan filmeket, amik a halál utáni életről
szólnak, vagy a reinkarnációt dolgozzák fel?
Figyelt kérdés
Pl: Egyenesen átt,Éberség,Csodás álmok jönnek,Gost,ilyesmikre lennék még kíváncsi,ha valaki tud ilyeneket,kérlek írjátok le,mert szeretem az ilyen filmeket,de nem sokat ismerek!Köszönöm!
úúú erről eszembe jut egy film, amiben meghal autóbalesetben egy ember, bekerül a mennybe, ami kb egy New York, és azt csinálhat amit akar, annyit ehet amennyi belefér nem hízik el, mindent kipróbálhat..., de vissza akarják küldeni a Földre, mert az életében rossz ember volt...valami ilyesmi, de NEM TUDOM A CÍMÉT!!!
ha valaki esetleg igen, az leírhatná
2010. jún. 20. 14:20
14/36 anonim válasza:
Árvaház,
A faun labirintusa( részben halál utáni, de gyönyörű és sötét, nem gyerekeknek való "mese"),
Ink
2010. júl. 17. 11:47
15/36 anonim válasza:
Fehér zaj, 21 gramm, K-Pax
2010. szept. 19. 16:59
16/36 anonim válasza:
Pillangóhatás
2010. szept. 20. 10:31
17/36 anonim válasza:
A Pillangóhatásnak mi köze a reinkarnációhoz vagy a halál utáni élethez?
A Farkangyalt írta már valaki?
2010. szept. 20. 14:25
18/36 anonim válasza:
a Pillangóhatás lényegében a döntésekből fakadó más-más életekkel foglalkozik, szerintem jogosan van itt, bár tény hogy határterületen van.
Kutyavilág!Nagyon jó kis film,picit szomorú de a vége vidám is egyben,párszor elérzényekültem:)De érdemes megnézni, mert nagyon jó kis film!Most nekem lenne egy kérdésem,...tudok még egy reinkarnációs filmröl,de nemtudom mi a cime és az kellene ha vki tudja a cimét kérem irja meg,régebbi film, nem mostani!Arról szól,hogy van egy házaspár,boldogan élnék, a nö terhes és a férje meghal vmiben. A férfi ujjászületik mint kisfiu,és kb a lánya is akkor születik vmikor,tehát egyidősek lehetnek.eltelik 18 év kb,és az ujjászületett pasi(srác) a saját lányának kezd el udvarolni,csak azért hogy a volt felesége közelében lehesen,és bebizonyitsa neki hogy ö a volt férje,rémlik is vmi jelenet... a srácot meghivják vacsizni,és a felesége felismeri ahogy sózza az ételt!Ha vki tud segitseeeeennnn!köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!