Mondanátok olyan filmeket, amik a halál utáni életről szólnak, vagy a reinkarnációt dolgozzák fel?
Ha igaz volna-igazából ez nem a halál utáni,hanem élet és halál közötti időszakban játszódik,szerintem elég aranyos film. :)
M.
Átok, Harag, Köd, Fekete víz, Kör, Kör 2., Tükrök (még nem láttam de azt mondják jó), Ördögűzés 1+..., Ördögűzés Emili Rose üdvéért. stb
Igaz ezek nem kifejezetten reinkarnációról szóló filmek, de a halálnak mindegyikhez köze van.
Mind nagyon kemény film, gyenge idegzetőeknek nem ajánlom. Főleg az Átkot. Egyszer néztem meg azóta is ha csak meglátom a borítóját kitör a frász rajtam. A film megnézése után 2 hétig nem aludtam rendesen.
TEGNAP GYERMEKEI!!!!!!- reinkarnáció..
Kedvencem!!Sokat sirtam is
A kis Buddha
Ez reinkarnációval és Buddhával foglalkozik. Annak ajánlom, aki nem látványos amerikai show filmet akar nézni, hanem inkább művészibbet.
Más világ (The Others) !!!
Láthatatlan (The Invisible)
Hatodik érzék (The sixth Sense)
Ha eljön Joe Black (Meet Joe Black)
Esetleg még:
Ház a tónál
Bin-Jip - Lopakodó lelkek
Az időutazó felesége
Benjamin Button különös élete
Reinkarnáció (horror, de semmi extra..csak a téma kedvéért :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!