Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez természetfeletti kapcsolat...

Ez természetfeletti kapcsolat lehet?

Figyelt kérdés
Az első randin azonnal egymásra voltunk hangolódva, azonnal egymáshoz bújtunk, mintha ezer éve ismernénk egymást, de ezer éve nem találkoztunk volna, csak most újra... Olyan érzés volt már legelsőre hozzábújni, hogy hallani akartam a szívverését, mintha hazaértem volna, olyan érzés volt a karjaiban lenni... Azt mondta, ő is ezt érezte, és érzi azóta is...Hasonló az életünk, a tapasztalataink... Olyan őszintén és szorosan tud ölelni, hogy az leírhatatlan... Azt hittem egész eddig, hogy csak én vagyok képes így ölelni, de nem, ő pontosan ugyanúgy ölel, ahogy én őt... Totál úgy érzem, hogy ő hozzám tartozik, a részem... Már máskor is voltam szerelmes, nemis kicsit, de ilyet még soha életemben nem éreztem!
2017. dec. 4. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
2017. dec. 4. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kristálytudat egyetemes univerzumának részeseként vagy jelen.
2017. dec. 4. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Te amúgy rèszeg vagy kodak? :D nem szoktál ilyeneket írni.
2017. dec. 5. 00:45
 4/4 Laylah ***** válasza:
90%

Nincs természetfeletti, mivel minden a természetben található. :)

Egyébként ezt nevezik ezo-konyhanyelven ikerláng vagy lélektársi kapcsolatnak. Egy bizonyos kötelék megvan köztetek (leginkább előző életbeli kötődés miatt), de ez nem garancia semmire, örök boldogságra és happy endre. Lélektársa nem csak egy lehet az embernek.

2017. dec. 5. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!