Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ennek lehet valami természetfe...

Ennek lehet valami természetfeletti oka?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok és nem nagyon hiszek a természetfeletti dolgokban,de mostanában valami furcsa történik velem.

Az utóbbi pár hónapba 4x sérült meg a bal szemem!

Előszőr egy buliban beleöntöttek valani nagyon erős piát,napokig nagyon fájt és vörös volt,de meggyógyult.Aztán utánna 2 héttel nyitottam ki a pillanatragasztót és belefröccsent egy kicsi ugyan úgy a bal szemembe,marta baromira,azt hitte. Megvakulok de rohantam kimosni vízzel,aztán pár napra rá teljesen meggyógyult.ezt követően háton fekve nyomkodtam a telefonom és kiesett a kezemből,a sarkával egyenesen a bal szememre,ami két napig utánna nagyon fájt,de az is elmult.Ma pedig a bal szememre fújta a dezodort véletlen a barátnőm.

Ennek lehet valami oka,vagy csupán véletlen?.. a

2017. szept. 13. 21:58
 1/5 anonim válasza:
Veletlen :D elofordult velem is hasonlo 19l
2017. szept. 13. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Véletlen.
2017. szept. 14. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Simán béna vagy.Szerintem ha nem akarsz megvakulni, jobban is figyelhetnél.
2017. szept. 15. 09:24
 4/5 Zsóka__ ***** válasza:

A véletlentől egy kicsit több van az események mögött. Egy könyvben olvastam arról, hogy mi lehet az oka.

Korábban történhetett valami ami miatt újra meg újra megsérül a szemed.

Viszont van egy nagyon egyszerű dolog, amit megtehetsz. Ha megsérül valamid, vissza kell érinteni, úgy ahogy történt a dolog. Nálad például azt tudom elképzeni, hogy a telefont hozzáérinted a szemedhez. Ezt sokszor kell megtenni. Egyszer csak előjön valamilyen fájdalom. Ezután még folytatni kell a visszaérintést, amíg elmúlik a fájdalom, és amíg már jól nem érzed magad, jókedvű vagy. Ettől sokkal hamarabb meggyógyulsz és kisebb a valószínűsége, hogy baleset fog érni.

Nekem korábban a mikrohullámú sütő alja sértette meg a kezemet, többször is. Elhatároztam, hogy kipróbálom ezt a visszaérintést. Megcsináltam, tényleg elkezdett fájni egy kicsit, aztán elmúlt. Aztán folytattam tovább, amíg már jókedvem lett. Ezután egyszer sem sértette meg a kezemet a sütő.

Fontos, hogy tarts ki, csináld addig, amíg rá nem jössz valamire és jól nem érzed magad.

Sikerülni fog.

2017. szept. 15. 22:15
 5/5 r.sentinel ***** válasza:
A szemeddel torteno dolgok, arra probalnak ravezeteni hogy vegyel valamit eszre, valamit meg kellene latnod ami tortenik vagy ahogyan tortent vagy tortenik. Az eletben nincsenek veletlenek, mindennek megvan a maga logikus lete, megha nem is tudjuk mire is jo.Az hogy nem lattal Yeti-t meg nem egyenlo azzal hogy nem is letezik.
2017. szept. 20. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!