Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mennyibe kerülhet ha valaki...

Manócska1 kérdése:

Mennyibe kerülhet ha valaki meg szeretné tapasztalni előző életét/életeit? Azt hiszem, hipnotizálással lehetőség van erre.

Figyelt kérdés
hipnózis,előző élet

2017. nov. 11. 18:55
 1/7 A kérdező kommentje:
és mennyire biztonságos,vagy veszélyes?
2017. nov. 11. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Szia én voltam hipnotizáláson...hát nem ajánlom,nekem utána folyton rémálmom volt sőt aki hipnotizált furcsa kérdéseket tett fel amitől nagyon rosszul voltam de nem tudtam mozogni.emlékszek hogy válaszoltam de ő utána nem mondott szinte semmit.ki tudja miket szedett ki belőlem.azt mondta nincs előző életem.pedig tudom h van később egy lélekelemző pontosan mindent leírt nekem amiröl régebben álmom is volt és hipnotizálni se kellett elég volt hozzá ilyen születési adatok stb
2017. nov. 12. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

'Megtapasztalni', vagy pedig megtudni rőla valamit?

Ahogy itthon nem tudod megtapasztalni az ausztrál benszülöttek életét, úgy saját, újjászületésed előttit

sem.

A tapasztalathoz OTT kéne lenned, de te ITT vagy.

.

Megtudni róla annyit lehetséges, amit a hipnotizőr elárul.

A regressziós hipnózis alanyai nehezményezik, hogy hangfelvételt sem készíthettek.

Bármit mond a hipnotizőr, az kell elhinned, mert ha nem, akkor miért fizetsz neki?

2017. nov. 12. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem vannak élményeim erről, írtam neked pár sort és én ismerek is olyat aki evvel foglalkozik
2017. nov. 15. 14:36
 5/7 anonim válasza:
Nincs előző se következő életed. a hipnózist meg pláne hagyjuk. nyugodtan elhiheted.
2017. nov. 15. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

Nem jó ötlet!

Hipnózissal sok dolgot el lehet hitetni veled. Volt ilyen kísérlet: hipnózisban csak annyit mondtak egy nőnek, hogy kiskorában elveszett egy áruházban, semmi többet.

Néhány foglalkozással később már ő mesélte el, hogyan veszett el, mit érzett, mennyire félt, és hogy odajött hozzá egy néni, és vigasztalta.

Soha nem veszett el áruházban.

Hipnózisban a hipnotizőrnek nagyon nagy hatalma van fölötted.

VIGYÁZZ EZZEL!

2017. nov. 26. 02:10
 7/7 anonim válasza:
Csak egyet mondok erre: Ayahuasca
2018. aug. 30. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!