Ez hogy is van?
valaki egész életében erőszakot, rossz körülményeket tapasztal.
Valaki háborúkat, szegénységet.
A másik embernek a legnagyobb gondja az hogy nem indul a bmw.
Ezt szerintetek mi határozza meg?
én úgy tudom hogy tanulni tapasztalni vagyunk a bolygón.
példál valaki bátorságot tanul.
Mert a lelkünk mindent meg akar tanulni.
jót, rosszat.
Nem te választod hova születsz.
A másik az, hogy a világon nem lenne boldogság szomorúság nélkül. Mint a háború és béke...örök körforgás.
Nem a pénz határozza meg mennyire vagy boldog...persze az átlagnak ez közhely.
De magamból indulok ki. A pénz az ember végtelen vágyait kielégítő eszköz. Semmivel sem több. Az életben nem ez számít. Az ember végzetes hibája, hogy hajhássza...Elhiheted. Az ősembernek is voltak érzelmei és véleményem szerint sokkal boldogabb lehetett, mint bármelyik mai ember, a mai társadalomban.
A buddhistákat és társait kivéve, mert ők tudják mi számít és mi is az élet lényege.
Miből sejted, hogy ezért vagyunk a bolygón?
Annyi, de annyi elmélet van, hogy nem tudok betelni velük...mindnek utána néztem, ami hamisnak tűnt és máshol nem írtak róla elvetettem, viszont vannak összefüggések, amiket furcsálok. Tartok valahol, de messze még a vége.
Személyes vélemény, de szerintem nincs olyan, hogy idő. Mivel nincs idő, nincs halál. Mert nincs idő az űrben :)
Olyan, hogy halál valójában nincsen, az ember találta ki. Ezért kell hozzá igazodni napjainkban.
Élet kezdete és vége van. Szentül hiszem, hogy a halál után nem veszik el a semmibe a lelkünk. Mivel halál nincs.
"Személyes vélemény, de szerintem nincs olyan, hogy idő. Mivel nincs idő, nincs halál. Mert nincs idő az űrben :)
Olyan, hogy halál valójában nincsen, az ember találta ki. Ezért kell hozzá igazodni napjainkban.
Élet kezdete és vége van. Szentül hiszem, hogy a halál után nem veszik el a semmibe a lelkünk. Mivel halál nincs."
Nem az ido hatarozza meg a halal idopontjat, hanem a feladatod elvegzese vagy el nem vegezes. Az ido valoban ember altaal alkotott keret, ami behatarol minden tortenest es ebben hiszunk is, igy kizartnak is tartsak sokan hogy nincs ido. Olyan hogy halal van ugyan (a fizikai test megszunese), de nem abban az ertelemben ahogyan a vallas dogmakent mindenkinek a fejebe ultetett es amitol felni kellene.Elet kezdete es vege se nincs, ugyanis mindig elsz es letezel, csak uj format veszel fel amikor ujra leszuletest valllalsz.Igy van nem veszik semmibe a lelkunk, csak a tapasztalatokat, erzeseket viszed magaddal amik valojaban segitenek a fejlodesben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!