Titeket nem nyugtalanít, hogy x életben ellenkező nemű voltál?
Nem tudom magam elképzelni, hogy a másik szerepet töltöm be.
Illetve azt sem tudom elképzelni, hogy milyen lehet nemtelennek, illetve mindkét nemmel bíró lénynek lenni.
És utóbbit nem csak lélek szinten, hanem fizikálisan is, mikor még nem volt meg a szétválasztás, ezért fizikai testben mutatkozott meg mindkét nemi jegy. Akárhogy is nézem, jelenlegi tudásommal nem lehet egy szép látvány :)
Hogy kell ezeket elképzelni?
Mivel előző élet nem létezik, így a kérdés okafogyott.
#7 Oxigénnek hívják tudományos körökben.
A mindkét neműség azt jelenti, nincsen nem, avagy mindenki közelebb áll nőhöz, mintsem férfihoz. Léleknél nincs duplaneműség vagy nemtelenség. Ezek értelmezhetetlenek a tökéletességben.
Mi zavarna? Téged zavar ha egy játékban van egy fiú és egy lány karaktered is? Szerinted őket zavarná?
Előző életemben pont ellenkező nemű voltam. De ezek lényegtelenek. Csak tapasztalás számít.
Nem lélegzetvétellel szívod be éltetőenergiát, csak könnyebb volt régi valódi tudással rendelkezőknek így megtanítani a sok bugyutának.
Ennek semmi köze fizikális anyaghoz cagy lélegzethez. Azért tették így, mert egyben hullámtendenciát is tanítottak, persze azt is húgyagyúak szintjén, és higy elméddel gyakorolj befogadására, működtetésére. Légzés csak szimbolikus.
11#, menj meditálni. Te még kérdezőnél is kezdőbb vagy.
Mentális hiányosság.
E életeddel azonosítod magad.
Nem tudományos körökben vagyok, 7köznapi nyelven levegőnek nevezik, de tartalmaz oxigént is, ha minden igaz. Lehet azokban a körökben n tudják, hogy mást is tartalmaz amit belélegzünk. Egyszer volt pl, hogy beszívtam 2 molekulányi akácfát.
Értem mire gondolsz, bár nem egészen értek egyet. A testnek van szüksége a lélegzésre ahhoz, hogy működjön, de most mit mondjak erre a minden kérdésnél feltűnő, abszolút vicces mit szívsz nekem is adhadnál féle semmire? :)
Mellesleg a tudattal "eldönthetem", hogy mit szívok be a lélegzéssel, nem?
Mivel eddig nem jöttem rá, hogy kivel azonosíthatnám magam, így nem sok választásom van, tudnál esetleg mutatni valami irányt?
De mivel azt írták, hogy nincs előző élet, így tényleg nem érdekel. Mostmár minden rendben, megnyugodtam. Minden bizonnyal megbízható a forrás. Hogy lenne már, hiszen nem emlékszek rá, a halál után sincs semmi, mert a születés előtt sem emlékszek semmire, 2 hónapos se voltam, arra sem emlékszek. Anyámék biztos hazudnak, hogy voltam kicsi, most megyek a tudomány rovatba és minden kérdésbe belesz.rok valamit mer hátha akkor mindenkit meggyőzök, sziasztok. Amúgy is azt is írták, hogy nincs vele dolgom, meg hogy nincs értelme, ne fáradjak, ezért abba hagyom a saját utam járásával kapcsolatos keresést és beállok a tornasorba egyenruhában.
Na de visszatérve és a szót komolyra fordítva, köszönöm a válaszokat, még azokat is, amiknek semmi keresnivalóluk nem lenne itt az én saját meglátásom szerint. Annak ellenére, hogy volt pár hozzászóló, aki a lényegre koncentrált, nem nagyon lettem előrébb :)
De talán ez abból is fakad, ahogy az utolsó hszben látható.
A kérdés forrására kellene rávílágítanom, de nem elég a fény, ezért valószínű, hogy elpocsékoltam egy pár kw energiát ezzel a gépelgetéssel itt, most is és a kérdés kiírása óta minden idetartozó gondolattal és mozgással, ráadásul a telefon is feleslegesen merül ezáltal, ami újabb energiaveszeteség, vagy csak értelmetlenül alakult át, mer állítólag nem vész el. Jóiccakát mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!