Mit jelenthet ez az álom? Sajnos álomfejtős oldalakon nem leltem megoldásra, de nyugtalanít a dolog.
Tegnap éjszaka álmodtam:
Abban az általános iskolában vagyok, ahova annak idején jártam, de csak én, és egy barátném volt ott, akinek köze nincs ehhez az intézményhez. Beszélgetünk, majd a telefonján neten mutat egy kislányt, aki igen ügyesen rajzolt, de elrabolták, és miután megkerült, eltorzult lett a személyisége, és az ez utáni rajzain az emberi arcok egyik fele teljesen kidolgozott volt, viszont a másik felük kissé elhanyagolt, pl.: a szemek csupa fehérek voltak, és elmosottabb volt az az arcfél. Majd a rajzokat nézve nagyon furcsa érzés kapott el, szinte horrorisztikus ijesztő félelem, nem is voltam képes a rajzokat tovább nézni. Nem is tudom igazán, és lehet kissé ostobán hangzik, de mintha valamiféle gonoszság lett volna a rajzokban. Aztán pedig felébredtem, de még órákkal utána is éreztem ezt az ijesztő érzést.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!