A tenyeremből kiolvasható hogy hány-, és milyen nemű
gyerekem lesz? és ha igen, akkor hogyan?
Figyelt kérdés
15 vagyok. tudom, még korai ilyeneken gondolkoznom, de foglalkoztat a dolog. (koravén vagyok am :D ) próbáltam neten keresni valamit de nem találtam semmit :/
Nekem a te korodban megjósolták, hoyvelöször lesz egy fiam, utána három lányom.
A valóságban elöször lett két lányom, utána meg két (iker) fiam.
2015. aug. 23. 10:34
2/16 anonim válasza:
Bármit kiolvashatsz a tenyeredből, amit előtte tollal ráírsz.
2015. aug. 23. 10:34
3/16 anonim válasza:
Csak ezt lehet kiolvasni a tenyeredből, hogy szoktál-e kezet mosni. Minden más hazugság, amit onnan "kiolvasnak".
2015. aug. 23. 10:48
4/16 anonim válasza:
Gyakran szoktak onnan puskázni.
2015. aug. 23. 10:49
5/16 anonim válasza:
Én kitudom olvasni hogy milyen gyereked lesz. Csak nem olcsó pontosan megjósolni a dolgokat.
2015. aug. 23. 11:04
6/16 anonim válasza:
A hány gyereked lesz az rajtad és egy férfin múlik; a neme is rajtad és a férfin (illetve a kis magjain). Na. Ha már koravén vagy, akkor legalább hülye ne legyél... Ha valami lenne írva a tenyeredbe, mondjuk az, hogy lesz 2 fiad egyszerre, de életed végéig mégis csak egy lányod lett.. akkor mit gondolsz, közben változik az "írás" a tenyereden?
15 évesen..... Ejj...
2015. aug. 23. 11:09
7/16 anonim válasza:
Tudod, hogy lesz a gyerek, nem? Még ha a te oldaladról lenne írva, hogy mire vagy mondjuk "fogékonyabb", még hihető is lenne, TALÁÁÁÁÁN. De az, hogy a leendő férfidnak milyen kromoszómája fog célba érni, hogy ezt is beleszámítsa a tenyered...
Kérlek...
2015. aug. 23. 11:11
8/16 anonim válasza:
Nem olvasható ki, bár vannak vonalak, amiket direkt ezért keresnek a tenyérjósok. A tenyér vonalai inkább a jelen pillanatot tükrözik, mint a jövőt. A jövőt csak olyan mértékben, hogy a jelen pillanatban milyen lehetőségek adottak. DE ezt sem túl hűen tükrözik. Ha mindenképp érdekel, akkor a gyerekek számát elvileg ki lehet olvasni, ha a kisujjadat kissé behajlítod, és megnézed a szívvonalad kisujj felőli végét. A szívvonal redője körüli további redők mutatják a gyerekek számát. De ez nem igazán hiteles mutató.
2015. aug. 23. 11:35
9/16 anonim válasza:
Mennyi irasbeli vizsgat kiolvastam a tenyeremből ... Amugy haultrahangos tenyered van akkor siman
2015. aug. 23. 11:45
10/16 anonim válasza:
Igen, egyértelműen kiolvasható!
Ám, csak akkor, ha a leendő gyermek neme csak és kizárólag tőled függ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!