A tenyeremből kiolvasható hogy hány-, és milyen nemű gyerekem lesz? és ha igen, akkor hogyan?
Kedves kérdező!
Agyatlan, buta kérdésre agyatlan, buta válasz nem trollkodás, hanem az egyedüli értelmes dolog!
.
Ne tégy megjegyzést senki anyjára, hiszen a tiednek sincs oka dicsekedni veled!
tényleg, hallod, buta kérdés, tényleg nagyon hallod, 5 embertől körbe kérdeztem akik csináltam ilyen tenyérjóslást, és mind az ötnek bevált, és gondoltam rákérdezek, hogy van e ilyen és ha van akkor hogyan, és miket kaptam?? "Annó a puskát onnan olvastam", és nem írok többet, nézt vissza a válaszokat!! Amúgy: a fogalmazásod teljesen tökéletes ahogy elnézem..
+
tényleg, hallod, igazad van, senkinek nincs okda dicsekedni velem, 3 barátom életét mentettem meg, és kb 10 embert segítettem át a nehéz időszakokon, + itthon EGYEDÜL csinálok meg mindent, úgy, hogy a sulira is készülni kell, főleg a koleszra, és még sorolhatnám.. ((minden alatt értem: főzés,mosás,mosogatás,takarítás minden téren, boltba én megyek el, a gyógyszereket én váltom ki, + még holnap fel kell mennem az orvoshoz is, ja, és még a szomszédba is be kell segítenem, mert mért ne!! De tényleg, hallod, most hogy mondod, senkinek nincs oka dicsekedni velem. ÉN azért tettem ki ezt a mocskos kérdést, hogy NORMÁLIS VÁLASZOKAT kapjak rá, ami nem történt meg! szóval köszönök szépen mindent! ÜDV!!
Hallod...
Feltettél egy kérdést, kit érdekel, hogy miket teszel otthon, kikért és miért meg hogyan? Senkit.
Mivel egy eldöntendő kérdést tettél fel, hadd válaszoljon már rá néhány embertársad úgy is, hogy nem, nem olvasható ki a tenyeredből.
Az már trollkodás, ha valakinek más a véleménye?
Kis buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!