Mit kell tennem, hogy következő életemben, macska legyek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 16:08
31/34 anonim válasza:
hm. én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
32/34 anonim válasza:
Van olyan, aki nőnek született, de nagyon foglalkoztatja a dolog hogy milyen lenne férfinak lenni.Az az nő lehet hogy legközelebbi életében férfi lesz, de rádöbben hogy semmivel sem jobb.sőt!!! Ez most csak egy példa volt de remélem h értik sokan
33/34 anonim válasza:
Egyél macskákat, mert akkor a macskaisten megharagszik és büntetésből egy macskában fogsz újjászületni amit szintén megeszik egy hozzád hasonló aki erre vágyik.
34/34 anonim válasza:
Van 1 rossz hírem én azt hallottam a reinkarnációról hogy aki emberben született meg, az nem születhet állatban újjá csak is emberként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!