Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit kell tennem, hogy következ...

Mit kell tennem, hogy következő életemben, macska legyek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 16:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező se gondolta komolyan a kérdését :D
2010. máj. 29. 21:01
 12/34 anonim ***** válasza:
66%

ki tudja...vannak érdekes emberek.

tudod! Magyarország Én így szeretlek!

2010. máj. 29. 21:06
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
SEMMIT nem kell tenned, az majd eldől,hogy mi leszel ha majd...Ezt most úgy se fogod megtudni.
2010. máj. 29. 21:22
 14/34 anonim ***** válasza:
75%
besz....ok ettől a kategóriától, komolyan ...... :DDD
2010. máj. 29. 23:53
 15/34 anonim ***** válasza:
72%

ne aggódj, te magad fogod megválasztani milyen alakban fogod az újabb életet tölteni.

Persze lehet hogy akkor már nem macska akarsz lenni, de végső soron ki utasítana vissza nagy pocaksimiket?:)

2010. máj. 31. 14:56
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
hát lehet igazatok van de akkor is bunkók vagytok lehet a kérdező 9 éves ki tudja de ha 24 akk xd
2010. máj. 31. 20:29
 17/34 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de ezt nem tudod módosítani. Ez nem olyan, mint pl. egy matekdoga megírása jól. Amúgy egyesek szerint a reinkarnációkor akkor születünk állat formává, ha nagyon-nagyon rossz a karmánk. De ezt ne vállald el, mert akkor szenvedni fogsz, és ki tudja, lehet, hogy majom leszel, kutya, macska, légy, darázs, patkány, fóka, stb... nincs megadva, hogy mi leszel.
2010. jún. 4. 07:43
 18/34 Csipkebokor ***** válasza:
Nincs második életed! Csak ez az egy van, úgyhogy jól gondold meg, hogy mit teszel!
2010. jún. 4. 09:23
 19/34 anonim válasza:

Úgy látom, itt egyedül az előttem hozzászólónak van egy csepp kis esze.

OFF/ Annak aki azt írta "Magyarország én így szeretlek", üzenném, hogy az ilyen hülye felfogásúaktól nincs magyar összetartás! Ha nem tetszik akkor húzzál el innen... /OFF

A reinkarnáció nem bizonyított tény, így szerintem felesleges ilyenekben gondolkozni. Az élet nem a Mario, hogy van még 3 életed... De ha nem hiszel nekem, feküdj ki a vasút elé, vagy ugorj ki az emeletről, és meglátod. Nem lesz sem retry, sem restart, és nem is fogsz újra teremni...

2010. jún. 4. 12:45
 20/34 anonim válasza:
mármegbocsássatok TALÁN egyetértek, demostkomolyn van olyan aki ezt komolyanveszi?
2010. jún. 4. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!