Mit kell tennem, hogy következő életemben, macska legyek?
"Nincs második életed! Csak ez az egy van, úgyhogy jól gondold meg, hogy mit teszel!"
Honnan gondolod? Lehet bizonyítani? Se bizonyítani nem lehet, se megcáfolni, addig pedig bármi lehetséges.
Bocsi!
De a kérdésedben nen írtad meg, hogy most mi is vagy!
Tekintettel arra, hogy a kérdésben két helyesírási hiba is fellelhető, annak adok igazat, aki azt irta, hogy a kérdező lehetséges, hogy csak 9 éves... Gondolom jó szórakozásnak gondolta és kipróbálta, hogy a "mindent tudó" emberek hogyan reagálják le a kérdését és valószinűleg jót nevetnek hétfőn a suliban a többiekkel, hogy már 3 oldalon taglaljátok a választ.
Amúgy meg, aki nem ért vagy nem hisz a reinkarnációban, az végképp feleslegesen koptatja itt az ujjacskáit.
eleve édes nem lehetsz következő életedben állat,növény stb...mert csak embernek születhetsz le újból.
semmivel se próbálkozz.
ha egyszer már ember vagy lejjebb már nem "sülyedhetsz".
nemtudom hol hallottam vagy olvastam de így van semmi kép sem lehetsz már macska, de lehet hogy előző életedben az voltál.
23:27 Én vagyok aki azt irta hogy lehet hogy 9 éves.
Köszönöm hogy igazat adsz.
Ezt valójában onnan veszem hogy nekem is van egy ennyi idős unokatesom és egyszer ilyen hülyeséget irt.
Azért gondoltam biztos még kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!