Mi a tudományos bizonyítéka annak, hogy létezik reinkarnáció?
Olyan sokan hisznek ebben, mégse tudja senki bizonyítani.
Akkor2 csak mese az egész?
Halihó!
Senkinek nem kell semmit sem bizonyítania. Menj és tapasztalj. Amíg egoval eltelve és anyagiasan, az-az csak az anyagi sík dolgai érdekelnek és kötik le a figyelmeteket, addig mit szeretnétek? Regényeket tudnék írni, de nem fogok. Menjetek és tapasztaljatok. Teljesen mindegy a helyesírás ez esetben, mert nem más kifikázása, illetve kritizálása miatt vagyunk itt. Ha neked és neked ez a fontos, akkor javaslom, hogy ne ebben a topicban keresd a megnyugvást a lelked sebeire. Alvó spirituális tudattal sokan nem értenek sok mindent. Ha majd egyszer megérint titeket egy olyan dolog, ami változásra ösztökél, akkor majd gyertek ide vissza tapasztalatot cserélni. Amíg nincsen fikarcnyi rálátásotok sem ebben a témában, addig miért jöttök ide? Hiába is mondana bárki bármit. Gyakorlatilag falakba ütközik, mert nem vagytok nyitottak. A kivételeknek tengermély tiszteletem! A vallás, mint olyan jó filozófiai megközelítés. Mindenkinek fontos, hogy higgyen valamiben. De amikor ez párosul az egyházak kizsigerelő és kiborító mivoltjával, akkor ez már nem vicces. Inkvizíció? Ezt már a sok vallási Istenfélő elfelejtette? A vallások nevében a mai napig millió ember hal meg. Ezt jelenti a vallás? Megölünk mindenkit annak nevében? A spiritualitás egy világnézet. Mi a baj vele? Tovább gondolkodunk a halálon. Ez miért baj?
Buddha mondta egyszer: "Ne higgy vakon abban, amit mondanak. Ne azért hidd a szavaimat, mert más meggyőzött felőlük. Ne higgy mindent, amit másoktól látsz, hallasz vagy olvasol, legyen szó nagy tekintélyű személyről, vezetőről vagy vallásos szövegről. Ne csak az ésszerűségre, sem pedig az elmélkedésre alapozz. Ne hagyd figyelmen kívül saját hatalmadat és ne kövess vakon másokat. Ez az út csak illúziókhoz vezet téged. Találd meg te saját magad, ami az igaz, ami a valóság."
Az életem nagyszerűen halad. Nem vagyok besavanyodott, rengeteg mindenre nyitott személyiség vagyok. Az életem nem szánalmas. Sok mindenkinek jó példával járulhatnék hozzá a pozitivitásommal az életéhez.
Ajánlok egy blogot, ami sok okosságot tartalmaz. Olvassátok bátran!
Szép napot mindenkinek! Mosolyogjatok sokat és segítsétek egymást mindenben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!