Lehet, hogy nem is létezik reinkarnáció? (bővebben lent. )
Biztos, hogy nem minden álom. Sok álom észrevehetően csak töredék az előző napok dolgaiból, összeolvasztva, sokszor mulatságosan keverednek benne felismerhető elemek.
Az emléknek mondott álmok kifejezetten élethűek, nincsenek bennük "hülyeségek", paradoxonok, lehetetlen dolgok. Sokszor egy adott kor kulisszáját tökéletesen visszaadják, mintha belecsöppentél volna egy kosztümös filmbe.
"Én eddig hittem a reinkarnácioban eztán is hinni szeretnék de.."
Ez is csak egy vallás féleség, azért, hogy megnyugodj mert van élet a halál után.
"- Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamara!
- De hát az rengeteg pénzbe kerül.
- Na és? Egyszer élünk.."
:D:D
Nem minden álom.
K. az álmok 95%-a a vágyak vagy félelmek kivetülése, a maradék 5%, ami jelentőségteljesebb. Ez lehet akár előző életbeli emlék, akár jövőbe látás, stb.
Ami azt illeti, az ismerőseidet lehet, hogy ismered előző életből is, persze ettől függetlenül még mindig csak az álmok kis hányada szól ilyesmiről.
Majdnem pontos.Az álmaink,emlékek életünk előző szakaszából.
Ha lennének előző életeink,nem kellene tanulnunk,még járni is,nyelveket,szakmákat,mindent.
Viszont temérdek olyat rögzít az agyunk,amit nem ért,s ezért az emlékezés lomos részébe tesz.(idegen nyelvű szövegeket,ismeretlen tájakat,embereket,stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!