Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet, hogy nem is létezik...

Lehet, hogy nem is létezik reinkarnáció? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Mostanában olyat álmodok hogy az ismerőseim vannak benne és én önmagam vagyok, de akik hisznek a reinkarnációban azok azt mondják hogy az álmok valójában emlékek előző életünkből.Én eddig hittem a reinkarnácioban eztán is hinni szeretnék de...😕😕

2016. aug. 29. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert mindent el kell hinni, amit mondanak (leírása)???
2016. aug. 29. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Én hiszek a reinkarnációban és olvasgattam is a témában, még sehol se láttam azt, hogy azt állították volna, hogy az álmaink régi életünk emlékei. Szerintem összekevert valamit, aki ezt mondta neked :) az álmok építkezhetnek emlékekből (a mostani életedből!), csak a tudatalattid kicsit összekeveri a dolgokat, ennyi :)
2016. aug. 29. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Biztos, hogy nem minden álom. Sok álom észrevehetően csak töredék az előző napok dolgaiból, összeolvasztva, sokszor mulatságosan keverednek benne felismerhető elemek.

Az emléknek mondott álmok kifejezetten élethűek, nincsenek bennük "hülyeségek", paradoxonok, lehetetlen dolgok. Sokszor egy adott kor kulisszáját tökéletesen visszaadják, mintha belecsöppentél volna egy kosztümös filmbe.

2016. aug. 29. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
39%

"Én eddig hittem a reinkarnácioban eztán is hinni szeretnék de.."

Ez is csak egy vallás féleség, azért, hogy megnyugodj mert van élet a halál után.

"- Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamara!

- De hát az rengeteg pénzbe kerül.

- Na és? Egyszer élünk.."

:D:D

2016. aug. 29. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha az álmok az előző életek emlék-foszlányai, autó, repülőgép helyett miért nem mamut szerepel?
2016. aug. 29. 19:53
 6/7 Fish1 ***** válasza:
92%

Nem minden álom.

K. az álmok 95%-a a vágyak vagy félelmek kivetülése, a maradék 5%, ami jelentőségteljesebb. Ez lehet akár előző életbeli emlék, akár jövőbe látás, stb.

Ami azt illeti, az ismerőseidet lehet, hogy ismered előző életből is, persze ettől függetlenül még mindig csak az álmok kis hányada szól ilyesmiről.

2016. aug. 30. 00:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Majdnem pontos.Az álmaink,emlékek életünk előző szakaszából.

Ha lennének előző életeink,nem kellene tanulnunk,még járni is,nyelveket,szakmákat,mindent.

Viszont temérdek olyat rögzít az agyunk,amit nem ért,s ezért az emlékezés lomos részébe tesz.(idegen nyelvű szövegeket,ismeretlen tájakat,embereket,stb.)

2016. aug. 30. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!