Csak a reinkarnáció mentheti meg a bátyámat! Szerintetek létezik?
Az orvosok lemondtak róla már nem sok ideje van azzal próbálom nyugtatni hogy létezik reinkarnáció. Találtam egy cikket is errol:
Ha valóban nem sok ideje van, akkor hamarosan mindent tudni fog.
Az ember meghal, utána mindent tudni fog, csak ez a születéskor törlődik, de fellehet oldani.
A reinkarnáció létezik.
Ez csak egy cikk, de van/volt egy orvos Amerikában, aki úgy gyógyított, hogy előző életébe visszavitte a beteget. Képes volt így rákot is gyógyítani. 600 millióból 1 halt csak meg betegségben, a többi mind meggyógyult egész hamar.
Sajnos erről sokat nem tudok, mert ezt mesélték nekem, és nem beszéltük át részletesen.
Létezik. 100%
De ez nem megmenti csak tovább segíti fejlődésében. Örüljön nem kell itt szopnia ww3 alatt.
Nem létezik, de jó, hogy próbálod vigasztalni, de valós dolgok után kutass.
Ami a cikket illeti, az emberek sok mindenre képesek egy kis hírnévért, csodálatért, oldal látogatószámának emeléséért.
Ja, és óvakodj az olyan emberektől, akik ilyeneket elhisznek és terjesztenek:
"Ez csak egy cikk, de van/volt egy orvos Amerikában, aki úgy gyógyított, hogy előző életébe visszavitte a beteget. Képes volt így rákot is gyógyítani. 600 millióból 1 halt csak meg betegségben, a többi mind meggyógyult egész hamar. Sajnos erről sokat nem tudok, mert ezt mesélték nekem, és nem beszéltük át részletesen."
Ha el tudja hinni, hogy létezik újabb élet a halál után, az biztos hogy könnyebben elviselhetővé teszi a haldoklást.
Természetesen bizonyíték nincs rá, de ha hisz benne az már elég.
Nyugi.
Majd ha az úr szine ellőt megvallja bűneit.
Akkor legközelebb a menybe találkoztok.
De nekem nem. Nekem tudnom kell hogy most a nagy semmibe lesz oda vagy találkozik istennel és később uj élete lesz nem tudom a kettő közül melyik igaz.
Az emberi tapasztalat azt mondja, hogy nincs semmi miután meghalunk. Csak az emlékünk marad meg és a sírhelyünk ami alá eltemetnek, vagy a hamvaink amit néhányan megtartanak maguknál, mert nem képesek elszakadni az elhunyttól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!