Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Csak a reinkarnáció mentheti...

Csak a reinkarnáció mentheti meg a bátyámat! Szerintetek létezik?

Figyelt kérdés

Az orvosok lemondtak róla már nem sok ideje van azzal próbálom nyugtatni hogy létezik reinkarnáció. Találtam egy cikket is errol:

[link]

2015. szept. 19. 15:43
1 2
 1/20 Legoman ***** válasza:
14%

Ha valóban nem sok ideje van, akkor hamarosan mindent tudni fog.

Az ember meghal, utána mindent tudni fog, csak ez a születéskor törlődik, de fellehet oldani.

A reinkarnáció létezik.

Ez csak egy cikk, de van/volt egy orvos Amerikában, aki úgy gyógyított, hogy előző életébe visszavitte a beteget. Képes volt így rákot is gyógyítani. 600 millióból 1 halt csak meg betegségben, a többi mind meggyógyult egész hamar.

Sajnos erről sokat nem tudok, mert ezt mesélték nekem, és nem beszéltük át részletesen.

2015. szept. 19. 16:20
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Létezik. 100%

De ez nem megmenti csak tovább segíti fejlődésében. Örüljön nem kell itt szopnia ww3 alatt.

2015. szept. 19. 16:55
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

Nem létezik, de jó, hogy próbálod vigasztalni, de valós dolgok után kutass.

Ami a cikket illeti, az emberek sok mindenre képesek egy kis hírnévért, csodálatért, oldal látogatószámának emeléséért.

Ja, és óvakodj az olyan emberektől, akik ilyeneket elhisznek és terjesztenek:

"Ez csak egy cikk, de van/volt egy orvos Amerikában, aki úgy gyógyított, hogy előző életébe visszavitte a beteget. Képes volt így rákot is gyógyítani. 600 millióból 1 halt csak meg betegségben, a többi mind meggyógyult egész hamar. Sajnos erről sokat nem tudok, mert ezt mesélték nekem, és nem beszéltük át részletesen."

2015. szept. 19. 16:56
 4/20 anonim ***** válasza:

Ha el tudja hinni, hogy létezik újabb élet a halál után, az biztos hogy könnyebben elviselhetővé teszi a haldoklást.

Természetesen bizonyíték nincs rá, de ha hisz benne az már elég.

2015. szept. 19. 17:04
 5/20 A kérdező kommentje:
De nekem nem. Nekem tudnom kell hogy most a nagy semmibe lesz oda vagy találkozik istennel és később uj élete lesz nem tudom a kettő közül melyik igaz
2015. szept. 19. 17:08
 6/20 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a reinkarnáció kifejezetten ijesztő (bár létezőnek vélem). Visszajönni ide... vagy ki tudja, hova, milyen körülmények közé...
2015. szept. 19. 17:10
 7/20 anonim ***** válasza:

Nyugi.

Majd ha az úr szine ellőt megvallja bűneit.

Akkor legközelebb a menybe találkoztok.

2015. szept. 19. 18:37
 8/20 anonim ***** válasza:
9%

De nekem nem. Nekem tudnom kell hogy most a nagy semmibe lesz oda vagy találkozik istennel és később uj élete lesz nem tudom a kettő közül melyik igaz.

Az emberi tapasztalat azt mondja, hogy nincs semmi miután meghalunk. Csak az emlékünk marad meg és a sírhelyünk ami alá eltemetnek, vagy a hamvaink amit néhányan megtartanak maguknál, mert nem képesek elszakadni az elhunyttól.

2015. szept. 19. 19:11
 9/20 Agent J ***** válasza:
Inkább azt mondd neki, hogy ne adja fel, mert vannak, akik nem adták fel és diagnózis ellenére meggyógyultak. Egyébként mi baja van?
2015. szept. 19. 21:33
 10/20 Agent J ***** válasza:
Az ember élete az akaraterőn is múlik, nincs olyan betegség, amit ne lehetne legyőzni akaraterővel. Ha lemondtak róla az orvosok külföldre kell menni, vagy máshol kell vinni és mindenféle kezelés ki kell próbálni, de legfőképp hinnie kell benne, hogy meg fog gyógyulni, mert az elme képes legyőzni a betegséget.
2015. szept. 19. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!