A biblia és a karma?
Hívő ember vagyok 18/f. Hiszek a bibliában és Jézusban.
De az életemben olyan dolgok történtek mindig hogy egyre azzá válok hogy LÉTEZIK karma azaz "amit adok azt kapom".
És ez nem idő kérdése hogy mikor kapom vissza, vagy hogy milyen formában.
Válaszokat, segítséget, esetleg veletek történt a "karmával" veletek történteket.
Válaszokat előre is köszönöm!
"Én se hittem. De annyi csodálatos dolog történt meg ami után imádkoztam hogy NEM LEHET VÉLETLEN."
De, kizárólag az lehet. Az emberekkel szoktak csodálatosnak látszó dolgok történni, ehhez nem kell semmiféle ima.
"Imádkoztam régebben "valami ügy miatt" és valóban segített valóban éreztem hogy minden szavam amit imádkoztam meghallgattattak."
Elég durván hallucináltál akkor.
"Én se hittem. De annyi csodálatos dolog történt meg ami után imádkoztam hogy NEM LEHET VÉLETLEN."
Valóban nem véletlen. De ne elégedj meg ennyivel. Jézus azért jött a földre, hogy helyreállítsa a kapcsolatot Isten és ember között. Ő személyes kapcsolatot szeretne veled. Olvasd a Bibliát! Ha elolvasod az Apostolok Cselekedeteit, láthatod, hogy az első keresztények nemcsak "hittek" Jézusban, hanem igazi kapcsolatuk volt vele, Isten Lelke vezette őket.
"Imádkoztam régebben "valami ügy miatt" és valóban segített valóban éreztem hogy minden szavam amit imádkoztam meghallgattattak."
Így van. Isten meghallgat. Imádkozz hozzá minden nap, minden ügy miatt. Ő hallani akarja a hangod, hiszen a gyermeke vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!