Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem mond ez ellent a reinkarná...

Nem mond ez ellent a reinkarnációnak?

Figyelt kérdés
Ugyebár azért tudom, hogy én vagyok én, mert emlékem van önmagamról és mindarról, ami velem történt, az emlékeim meg az agyamban találhatóak, viszont amikor meghal a testem, a memóriasejtjeim szintén meghalnak. Ezzel megszűnik az egész emlékezetem, és annak az emléke is, hogy én vagyok én. Márpedig ha ez így van, akkor hogy emlékezhetne a lélek a létezésemre?
2017. júl. 25. 23:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Basszus! Akármit mondok lepontoznak, ellenben MrStrafacci-t fel. Hát erre szokták mondani, hogy a világ igazságtalan. Kissé féltékenynek érzem magam.
2017. júl. 26. 22:41
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Asszem most már tudom hogy érzi magát egy olyan gyerek, aki a bátyja árnyékában nőtt fel. Népszerű meg minden. 😏
2017. júl. 26. 22:43
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
A pontozok meg olyanok, mint a divat r_ib@ncbancok. Néé má milyen népszerű és menő. Asszem ezzel nem rúghatok labdába. 😥
2017. júl. 26. 22:47
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
0:51
2017. júl. 27. 00:50
 25/28 anonim ***** válasza:
72%
De ugye nem ezekkel a számokkal méred magad? Engem nyugodtan lepontozhatnak nullára, nem zavar. Én nem MrStrafacci vagyok, az csak egy felhasználói profil itt a gyakorikérdéseken, de ha van saját egója, hát szúrkálják addig amíg le nem dobja. Ugyanígy a mindennapi életben, ki az aki kevesebbnek érzi magát egy-egy negatív véleménytől? Hol található ő bennem pontosan? Amikor megsértődik olyan létezőnek tűnik, de amikor el kezdem keresni sehol sincsen. Ahelyett, hogy itt sírsz, keresd meg te is magadban, hogy ki az aki sír! És ezt a legkisebb bántó szándék nélkül írtam. Értelmes ember vagy, fordítsd a világ javára!
2017. júl. 27. 06:54
 26/28 anonim ***** válasza:
59%

MrStrafacci

Hát izé...túl sablonosan látod. Egy író számára a karakterének saját paraméterei vannak. Egója nincs, de kitalált figura, azáltal hogy ismerem a paramétereit színesebb gondolatokat tudok belépíteni a mondandómba, közbe meg én anonim maradok. Szóval nekem egyrészt mindegy hogyan pontoznak, max segítőkész vagyok. Hogy hogyan? Lássuk csak. Felhívom a illetékesek figyelmét, hogy egy vagy két felhasználó (egy vagy több felhasználóval) indokolatlanul csak lefelépontozza a többieket, tehát rontja a levegő és több szempontból szabálysértő. Őket szűrni kell. Másfelől láthatóan értelmileg is van hová fejlődni. Például divat r_ib@nc módjára fontoznak másikat nem valódi érdem szerint. Ez a rendszer olyan, mint egy népszerűségi index, de én ellene vagyok, azért írok általában negatív kommenteket. Mart hát százféleképpen tudnék írni, de az már nem az a magányos énem lenne, aki elsétál a naplementébe, miközben aláfestői zene szól.

2017. júl. 27. 10:02
 27/28 anonim ***** válasza:
57%

Igen, létező jelenségre mutattál rá. Talán idővel hálásak is lesznek neked ezért.

Annó volt két tanítom, akiket akkor gyűlöltem,

teljesen kielemezték a személyiségemet és gúnyos párbeszédet folytattak egymás közt, olyan módon, hogy azért magamra ismerjek. Nagyon szemét dolognak tartottam ezt akkor, egyébként most is. De így négy év után hálás vagyok nekik, lényeges dologra világítottak ők akkor rá. Megmutatták, hogy milyen téveszmékkel azonosultam, és annyira tisztán előtte sohasem tűnt fel, hogy én nem az a gondolathalmaz vagyok, ami akkor már szenvedést okozott, hiszen ők a gondolataimat gúnyolták, és nekem fájt aki a gondolataim tanúja vagyok.

Talán neked is hálás lesz valaki négy év múlva, hogy kíméletlenül eléraktál egy kisebb tükröt.

Bár én jobban örültem volna egy zen mesternek aki a fejemre koppint néha, igaz lehet nem tartanék itt. Hogy hol? Sehol!

2017. júl. 27. 17:18
 28/28 anonim ***** válasza:
56%

Mivel nem emlékszünk ez előző életeinkre (már ha vannak), akkor ez kb. olyan, mintha nem is lenne. Mit számít egyáltalán, ha nem emlékszem rá? Ha semmilyen kapcsolatom nincs - márpedig nincs - az előző életemmel, akkor nincs miről beszélni.

Tehát nincs is jelentősége a reinkarnációnak - már ha beszélhetünk ilyenről egy erősen növekvő populáció esetében. Hiszen akkor mindannyiunknak nem lehet lelkünk, mert régebben kevesebb ember élt a Földön.

2017. júl. 28. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!