Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Volt már olyan érzésetek,...

Volt már olyan érzésetek, hogy egy macskában / kutyában él tovább egy ember lelke?

Figyelt kérdés
Eddig az összes reinkarnációs és spirituális dolgot hülyeségnek gondoltam. Azonban egy hónapja volt egy durva élményem. Vonattal mentem Budapestről Siófokra. Kelenföldön felosont egy macska a vonatra, majd kíváncsian mászkált. Elkezdte bámulni az utastájékoztatást, és olyan furcsán nézett. Dinnyésnél leszállt, mikor megállt a vonat. Folyamatosan azt éreztem, hogy valaki nem tud elszakadni innen, és most egy macska testében él... Ki és mivel magyarázza azt, hogy a macska folyamatosan a kiírást nézte, és mikor Dinnyés következett, készen állt az ajtónál, hogy leszálljon?

2017. júl. 13. 13:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Az én mai tudásom szerint négy létforma létezik: kő,növény,állat s ember."

A kő nem életforma. Általános iskolás biológia.

"A reinkarnáció során ha valaki ember volt az emberként tér vissza. A lélek vagy szellemi lét nem fog macskába vagy kutyusba itt sétálgatni közöttünk. Egyszerűen a karma szabályai kizárják az ilyen próbálkozást."

Sem reinkarnáció, sem lélek, sem karma nem létezik.

2017. júl. 13. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:

#10/#11

Ne szállj el magadtól, mert a tudomány nem zárja ki, hogy nem létezik szellem vagy nincs lelke az embernek más élőlénynek csak nem tér ki rá hivatalosan, de belső körökben nem véletlenül folynak kutatások. Hogy valamit csak úgy leszólsz, mert az intelligencia ábrándját kergeted, amit álintelligenciának lehet nevezni, pedig csak a wiki-ről szelektálsz és próbálsz értelmezni nem megérteni valamit. Már megint egy dilettáns. 😏

2017. júl. 13. 21:34
 13/17 szenes43 ***** válasza:

# 11-es Valóban helytelenül fejeztem ki magam a kő létforma.A minket körülvevő és általunk valóságnak észlelt világban ezek a létformák mind egymás létét feltételezik és egyformán szükséges a jelenlétük.

Azért köszönöm a 0 pontot majd lesz ez több is ha legközelebb a macska vezeti a vonatot.

2017. júl. 14. 08:13
 14/17 anonim ***** válasza:

A kő nem létforma. A létforma teljesen más fogalom. 😌

2017. júl. 14. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:
egyes médiumok szerint igenis előfordulhat ilyesmi...
2017. júl. 14. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Kutyában, macskában még nem fedeztem fel emberi lelket, disznóban annál inkább.

okszor még a ma élőkét is...!

2017. júl. 16. 21:06
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ne szállj el magadtól, mert a tudomány nem zárja ki, hogy nem létezik szellem vagy nincs lelke az embernek más élőlénynek csak nem tér ki rá hivatalosan, de belső körökben nem véletlenül folynak kutatások. Hogy valamit csak úgy leszólsz, mert az intelligencia ábrándját kergeted, amit álintelligenciának lehet nevezni, pedig csak a wiki-ről szelektálsz és próbálsz értelmezni nem megérteni valamit. Már megint egy dilettáns. 😏"

Személyeskedés helyett inkább viríts bizonyítékot a szellem vagy lélek létezésére. Ha nincs, akkor pedig kérj bocsánatot és ismerd el hogy tévedsz. Ez a két gerinces lehetőséged van.

2017. júl. 16. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!