Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van ha nem akarom beteljesí...

Mi van ha nem akarom beteljesíteni a feladatot, amit rám bízott az Ég?

Figyelt kérdés

Alapvetően szép feladatot kaptam erre az életemre, pontosan tudom mi lenne az (nem árulom el, mert könnyű beazonosítani az alapján) és az elmúlt 8 évben szépen haladtam is ezen az úton, hajlandó voltam az Ég minden vakmerő iránymutatását elfogadni, amik persze mindig be is jöttek. Sok emberhez jut el a szeretetem a szakmámon keresztül, és emellett nagyon sikeresnek és inspirálónak számítok a szakmában és sok embert támogatok lelkileg a saját útján is.

De én elfáradtam. Évekkel ezelőtt. Nem érzek semmi motivációt, azért csinálom amit csinálok, mert tudom hogy ezt kell csinálnom. Persze a szeretet adás részét szeretem, de azt egyszerűbben is tudnám folytatni.

Nem vagyok depressziós, csak érzem, hogy idős a lelkem és már nyugalomra vágyom, nem a világ megváltására. Próbálják az angyalok könnyűvé tenni ezt az utat az utóbbi években (régen nagyon nehéz volt, de erő felett átküzdöttem magam mindenen), tolnak rajta, de én nem akarom.

Én ellennék egy kis házikóban az erdő közepén, ehelyett médiában való szereplés, külföldi utak tömkelege és rengeteg munka van mögöttem és előttem is.

Hiába mondom az angyaloknak, hogy én abbahagynám, és ezt jól megfontoltam, tolnak tovább az úton, durva miket elintéznek nekem !!!!! Mosolyognak, hogy jó lesz, ne aggódjak és el is hiszem ezt nekik, de én nem szeretném. És ezt már kb. 2 éve így érzem.

Azóta nincs erőm a folytatáshoz egyébként, mióta beleszerettem egy "halandóba" és 5 év se veled se nélküled kapcsolat után - az angyalok közbelépésére - végleg szakítottunk. Ennek már 2,5 éve. Letudtam szépen zárni magamban, de az erőm nem jött vissza.

Nem tudom mit csináljak, mert tényleg minden szép és jót megkapok az Égiektől, de így se megy.

2017. jún. 4. 11:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%
Velem egyetemben bízik velem a másik válaszoló is. Vagy marad a másik verzió: kezdeti skizofrénia. De hála égnek utóbbit is ma már szépen karban tudják tartani. Egyébként ha tényleg lenne ilyen képessége bárkinek is, akkor elsősorban azért kapná, hogy a saját életét tudja irányítani az ember, és miután már Te a Saját életed ura vagy, így képes leszel másokon is segíteni már. :)
2017. jún. 4. 18:44
 12/23 anonim válasza:
Attis Te vagy az?! :O
2017. jún. 4. 23:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Milyen Attis? Csak nem Árvai Attila íróra gondolsz?
2017. jún. 5. 01:45
 14/23 anonim ***** válasza:
Magdi te vagy az?
2017. jún. 5. 12:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Szolj az angyalaidnak, szivesen atveszem a munkadat. Varom a pm-et.
2017. jún. 5. 14:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Egy-két hetes pszichiátria bentfekvés után már angyalok se lennének nála hidd el. :) Kicsit helyrehoznák a kimerült szervezetét, és jobb lenne mint újkorában angyalmentesen.
2017. jún. 5. 15:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Pihenj. Töltődj fel, kapcsolj ki,találd meg magad újra. Pár hétig, hónapig, vagy amíg érzed, hogy kell. Utána már fogod tudni, hogy mihez kezdj.
2017. jún. 6. 19:39
 18/23 anonim ***** válasza:
29%
Végül úgyis ugyanott fogsz kikötni, max később. Amúgy én azt hallottam, hogy valaki akkor lesz boldog, elégedett, hogyha a sorsútján jár, azt teljesíti. Pl ha valaki a hajléktalanságot akarta megtapasztalni, úgy is lehet boldog, elégedett -érdekesség képpen. Mert amúgy amit odafönt elterveztél, elvileg könnyebb elfogadni. Meg amúgy abban a foglalkozásban is tudsz kiteljesedni. Plusz, olyat is hallottam, hogyha valaki nem a helyén van, akkor borítja az egész színdarabot, amit odafönt elterveztünk, így beindítja a láncreakciót, sorra kilöki az embereket a sorsútjukról, és a végén már senki sem azt tapasztalná meg, amiért lejött, leszületett. És akkor először az angyalok még csak figyelmeztetik, pl betegség, esetleg baleset formájában, ami elgondolkodtatja, hogy "na, akkor mit is kéne csinálnom"; amíg pl ágynak van esve és szedi össze magát, addig van ideje filózni, gondolkozni az életen, hogy esetleg mit nem csinál jól, vagy valami; és hogyha továbbra sem érti meg, hogy mi lenne az életének célja, feladata, küldetése; akkor "kiveszik a játékból", és olyankor szokott az embereknek értelmetlen valami totál irreálishaláluk lenni, pl rohamot kapnak, összeesnek. Én ezeket hallottam.
2017. jún. 6. 21:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja meg amúgy hogyha valaki saját maga hajit el életét, akkor az meg menekülés volna a sorsfeladatok elől, és akkor nagyon hamar visszaszületik; szóval kezdheti újra előlről, sőt, még, hogyha lélekcserével születik le, akkor megkapja még annak a sorsfeladait is, aki helyett leszületik, tehát akkor még nehezebb lesz neki, mert mégtöbb terhet cipel.
2017. jún. 6. 21:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Ezeket hol olvastad? Szinte kész tényként írod őket a kérdezőnek. Hol van ez alátámasztva bármilyen formában is? Na meg a reinkarnáció egyáltalán? Nem azt mondom, hogy materialista vagyok, mert én is tapasztalok ezt-azt, de a végső igazságot nem tudhatod mi lesz a halál után, ahogy senki más sem.
2017. jún. 6. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!