Mi van ha nem akarom beteljesíteni a feladatot, amit rám bízott az Ég?
Alapvetően szép feladatot kaptam erre az életemre, pontosan tudom mi lenne az (nem árulom el, mert könnyű beazonosítani az alapján) és az elmúlt 8 évben szépen haladtam is ezen az úton, hajlandó voltam az Ég minden vakmerő iránymutatását elfogadni, amik persze mindig be is jöttek. Sok emberhez jut el a szeretetem a szakmámon keresztül, és emellett nagyon sikeresnek és inspirálónak számítok a szakmában és sok embert támogatok lelkileg a saját útján is.
De én elfáradtam. Évekkel ezelőtt. Nem érzek semmi motivációt, azért csinálom amit csinálok, mert tudom hogy ezt kell csinálnom. Persze a szeretet adás részét szeretem, de azt egyszerűbben is tudnám folytatni.
Nem vagyok depressziós, csak érzem, hogy idős a lelkem és már nyugalomra vágyom, nem a világ megváltására. Próbálják az angyalok könnyűvé tenni ezt az utat az utóbbi években (régen nagyon nehéz volt, de erő felett átküzdöttem magam mindenen), tolnak rajta, de én nem akarom.
Én ellennék egy kis házikóban az erdő közepén, ehelyett médiában való szereplés, külföldi utak tömkelege és rengeteg munka van mögöttem és előttem is.
Hiába mondom az angyaloknak, hogy én abbahagynám, és ezt jól megfontoltam, tolnak tovább az úton, durva miket elintéznek nekem !!!!! Mosolyognak, hogy jó lesz, ne aggódjak és el is hiszem ezt nekik, de én nem szeretném. És ezt már kb. 2 éve így érzem.
Azóta nincs erőm a folytatáshoz egyébként, mióta beleszerettem egy "halandóba" és 5 év se veled se nélküled kapcsolat után - az angyalok közbelépésére - végleg szakítottunk. Ennek már 2,5 éve. Letudtam szépen zárni magamban, de az erőm nem jött vissza.
Nem tudom mit csináljak, mert tényleg minden szép és jót megkapok az Égiektől, de így se megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!