Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van ha nem akarom beteljesí...

Mi van ha nem akarom beteljesíteni a feladatot, amit rám bízott az Ég?

Figyelt kérdés

Alapvetően szép feladatot kaptam erre az életemre, pontosan tudom mi lenne az (nem árulom el, mert könnyű beazonosítani az alapján) és az elmúlt 8 évben szépen haladtam is ezen az úton, hajlandó voltam az Ég minden vakmerő iránymutatását elfogadni, amik persze mindig be is jöttek. Sok emberhez jut el a szeretetem a szakmámon keresztül, és emellett nagyon sikeresnek és inspirálónak számítok a szakmában és sok embert támogatok lelkileg a saját útján is.

De én elfáradtam. Évekkel ezelőtt. Nem érzek semmi motivációt, azért csinálom amit csinálok, mert tudom hogy ezt kell csinálnom. Persze a szeretet adás részét szeretem, de azt egyszerűbben is tudnám folytatni.

Nem vagyok depressziós, csak érzem, hogy idős a lelkem és már nyugalomra vágyom, nem a világ megváltására. Próbálják az angyalok könnyűvé tenni ezt az utat az utóbbi években (régen nagyon nehéz volt, de erő felett átküzdöttem magam mindenen), tolnak rajta, de én nem akarom.

Én ellennék egy kis házikóban az erdő közepén, ehelyett médiában való szereplés, külföldi utak tömkelege és rengeteg munka van mögöttem és előttem is.

Hiába mondom az angyaloknak, hogy én abbahagynám, és ezt jól megfontoltam, tolnak tovább az úton, durva miket elintéznek nekem !!!!! Mosolyognak, hogy jó lesz, ne aggódjak és el is hiszem ezt nekik, de én nem szeretném. És ezt már kb. 2 éve így érzem.

Azóta nincs erőm a folytatáshoz egyébként, mióta beleszerettem egy "halandóba" és 5 év se veled se nélküled kapcsolat után - az angyalok közbelépésére - végleg szakítottunk. Ennek már 2,5 éve. Letudtam szépen zárni magamban, de az erőm nem jött vissza.

Nem tudom mit csináljak, mert tényleg minden szép és jót megkapok az Égiektől, de így se megy.

2017. jún. 4. 11:55
1 2 3
 1/23 anonim válasza:

Én is pont erre keresek választ, de eddig nem jutottam messzire. Egy ismerősünk segített, hogy felbontsunk egy előző életből származó erős köteléket anyukámmal.

De ez nem elég.

2017. jún. 4. 12:26
 2/23 anonim ***** válasza:
83%

Az életedet te magad választod!

A döntéseidet is te magad hozod.

Idős a lelked!? Nos, ez nem látszik...

Tudod, ezer féle képen lehet segíteni az embereknek, választottál erre egy utat és egy csatornát, de ez nem kötelező.

Válassz olyat, amilyet gondolsz és kész!

Azok akik támogatnak, ebben is fognak.

Ez ilyen egyszerű.

Ja és nincs olyan, hogy halandó. Ennyi erővel te is az vagy, hiszen ugyan úgy elrohad a tested a földben, mint bárki másé.

A szerelem csodás dolog, érthetetlen számomra, miért is szakítottál vele, mire fel? Az életed te magad irányítod, senki más, ha ezt nem látod be, akkor csak megvezetnek, irányítanak, ami köztudottan tilos.

Szóval idős a lelked? Inkább csak úgy hiszed, hogy az és az életed inkább másra szolgál, más megtanulására, más elsajátítására, nem a szeretet adására.

2017. jún. 4. 12:44
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Egy teleshopos ürge vagy aki pénz energiát küld kérdező?
2017. jún. 4. 12:50
 4/23 anonim ***** válasza:
23%

Megbízott az Ég.

Téged.

Az angyalokkal beszélgetsz.

Mégis itt kérded tőlünk, mit tegyél?

Te vagy az egyetlen, aki ezt normálisnak tartja!

2017. jún. 4. 13:20
 5/23 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem neh biztasátok a kérdezőt mert ha azt képzeli be hogy ölni a feladata amit az ég adott neki akkor nagy sz@rban leszunk.
2017. jún. 4. 13:30
 6/23 anonim ***** válasza:
50%
Igen, #4-hez csatlakozva én is erősen kétlem a Kérdező által leírtak valóságtartalmát. Ha a fele igaz lenne sem itt irkálnál.
2017. jún. 4. 14:48
 7/23 anonim ***** válasza:
57%
Ilyenekből lesznek idővel a skizofrén tömeggyilkosok. Szerintem menj el egy pszichiáterhez kérdező!
2017. jún. 4. 15:08
 8/23 anonim ***** válasza:
50%
Vagy szórakozz máshol, ha trollkodásból írtál. :)
2017. jún. 4. 15:09
 9/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ha olyan magas szintet elértél, akkor hogy a viharban ne lenne pár megbízható kollégád, társad az úton akit megkérdezhetnél.

Ezzel az úttal együtt jár a kapcsolatok hálója.

Senkitól ne tudnál tanácsot kérni?

Inkább öntömjénezve megkérdezed az oldalon ami erre a legkevésbé alkalmas?

Trollok, szkeptikusok közé jössz, hogy feltárd lelked nagy gondját?

Ehhez gratulálni tudok.

Vagy szépen megírtad ezt a mesét.

Vagy tényleg az vagy akinek mondod magad.

Ha ez utóbbi, akkor úgyse húzod fel magad az előbbi szövegen.

És tessék egy tanács.

Nem untad meg még eléggé.

Mert csak akkor változtatsz amikor már teljesen meguntad a dolgot.

2017. jún. 4. 18:20
 10/23 anonim válasza:
0%
Erről a szövegról a Balázs műsoros "jézus Krisztus" jutott eszembe :D hihetetlen, hogy léteznek ilyen emberek. A dolog amit "rád bízott az ég" az az, hogy élj, se több, se kevesebb. A többit az ember szépen eldönti magában, elég baj, hogy ebbe belekevered szegény angyalokat meg még hasonló dolgokat. Azt javaslom, hogy kérdezd mrg tőlük hogy mit kezdj magaddal, aztán ha nem kapsz választ, akkor szólj egy dokinak, hogy nem válaszolnak az angyalok :) garantáltan kapsz valami segítséget :3 üdv: egy halandó, aki bízik benne, hogy csak egy troll vagy
2017. jún. 4. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!