Az igaz, hogy mindenki úgy születik le a földre, hogy feladatot kap. És előre levetítik neki az életét és eldöntheti vállalja e? S ezért is van néha az az érzés, mindha ez megtörtént volna már? Vagy ez baromság?
kamu, az a feladatod amit választasz.
a nagy feladat az, hogy el tudj határolódni attól amibe beskatulyáztak (pl. hogy lány nem lehet programozó)
maradj hűséges a hitedhez ( a 'hit' és a 'hűség' szó etimológiailag összefügg -hithű is van.
Sok zavaros eszme bolyong a világban, nem kell szétforgácsolódni bennük.
"előre levetítik neki az életét és eldöntheti vállalja e?"
-ez butaság, hogy lehetne dönteni ott?
A sorsot nem mi döntjük el - vállalni azt tudjuk. A görög tragédiák hőseinél láthatod: hogy élték meg a sorosukat tragikus tisztasággal.
"S ezért is van néha az az érzés, mintha ez megtörtént volna már?"
- ez a déjà vu "már láttam" élmény más eredetű. Valószínű az élményből valami egy megmaradt emléknyom csapódik hozzá és együtt alkotja ezt a titokzatos érzést.
Előre levetítik neki az életét és eldöntheti vállalja e?
Ki nézi? Ki vetíti? Mivel veítik? Ki rendezi?
Az illető meghal autóbalesettben. Élt 25 évet.
Az életét 25 évig nézi, majd megkérdezik vállalja-e?
"Hát nem tudom doktor úr, csak abban az esetben vállalom, ha..."
"Szó sem lehet rólla!"
Vagy öngyilkosság 14 évesen.
Vállalja?
Ki vállalja?
Igen. Tengeteg feladatot kapunk.
Nincs levetítés. Tökéletesen tudjuk. S nem kérdés, vállaljuk-e, úgy alkotjuk meg, tökéletes legyen célunknak.
Nem ezért van. Deja-vu, érzékelés, nem egy lélekből megmaradt emlék.
Szerintem igen.
Pontosan ezt gondolom a deja vu-ról és arról is, amikor rengeteg szinkronicitás történik rövid időn belül.
Az "előre levetítik az életét" szerintem úgy zajlik, hogy nem az egészet látja, hanem csak bizonyos részleteket, mint egy-egy "jelzőzászlót". Ha sok a deja vu vagy a szinkronicitás, akkor szerintem jó úton vagy.
Érdekes volt, hogy amikor ez a dolog összeállt a fejemben, rá 2-3 napra belebotlottam egy cikkbe, ami ugyanezt írta le.
HA van reinkarnáció, akkor az biztosan nem a "kivánságműsor" kategóriába tartozik.
A mostani tömeggyilkos csak a következő, hadvezéri éltére gyakorol?
Barátnőd elhiszi (és te barátnődnek), hogy a világban sok, szeméttelepen nyomorgó kiskölök mind maga választotta azt az életet?
Nem viccelődöm ezen a kérdésen, mert témáját egyértelmű hülyeségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!