Hisztek abban, hogy képesek vagyunk bevonzani dolgokat, pusztán pozitív vagy negatív hozzáállással?
Figyelt kérdés
Tapasztaltátok is már? Vagy ez csak amolyan humbug?2017. máj. 30. 22:38
21/23 anonim válasza:
Abszolút, de ez a bevonzás meg Titok mizéria ez borzalmas. Én abban hiszek, hogy pozitív gondolatokkal, pozitív hozzáállással magadat változtatod meg, optimistább, magabiztosabb leszel, és így könnyebben észreveszed a lehetőségeket, több ember fogja a társaságodat keresni, jobban tudsz érvényesülni, vagyis végül sikeresebb leszel. Ennyi a titok.
22/23 anonim válasza:
Nem tudom, hogy olvasod e még. Mindig azt álmodtam, hogy vezetés közben lenyomnak az útról, amióta meg lett a jogosítványom. 13 évig vezettem balaset mentesen tavaly nyáron egy teljesen egyenes szakaszon előzésben olyan közel jött egy autó, hogy le mentem a padkára, árokba csúsztam. Amikor ezt a félelmem elmondtam éveken keresztül a rokonoknak, azt mondták egy a millióhoz az esély rá, most meg azt mondják bevonzottam ezt.
23/23 anonim válasza:
Én hiszek benne, es kicsi dolgokat, pl a doki tolja el az időpontomat egy óràval, meg hivjon a munkatàrsnőm valamilyen ügybe, műkódnek. De azt is tudom, hogy olyan hangulatomnak kell lenni, hogy ezt működtetni tudom. Nagy dolgokkal mint auto, az 2 évig tartott, na nem ingyen kaptam, de bevonzottam. Tésztagépet is szerettem volna, azt viszont ingyen. Szóval csomó esetet megfigyeltem, de 4 es néha az is felmerült bennem, hogy bizonyos eset nem is bevonzàs hanem megérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!