Hogyan szüntessem meg a negatív történések áradatát?
Még most az elején kérem, ne írjon olyan aki csak poénkodik...
Életem egyik legnehezebb (ha nem a legnehezebb) korszakában vagyok a párommal együtt. Kb. tavaly ősz óta folyamatosan történnek velünk a negatív dolgok, egyik a másik után egyből vagy párhuzamosan több is.
Kezd számomra egyre ijesztőbbé válni, hogy mi lesz a következő...
Tud valaki tanácsot adni, hogy hogyan kezeljük ezt az egészet? Vagy kihez fordulhatnánk segítségért? Úgy érzem ehhez mi már kevesek vagyunk, bármennyire is próbálunk pozitívak lenni és kitartani. :( :( :(
Legalabb van párod , en egyedul kuzdök egy kisgyerekkel akit mindenestöl el kell lassak , akkor is ha nekem nem jut.
Es azelött se volt könnyu .... Ezutan se lesz az
Regen meg remenykedtem csodaban , pozitiv fordulatban , ezoteriaba menekultem de most mar feladtam a remenyt ... Csak ki akarom birni valahogy amig a kislanyom felnö utana lehunyhatom a szemem....
Sajnos rossz startom volt az eletben amire rapakolt az is h a kesöbbiekben sem volt szerencsem a fontosabb dolgokban..
A sors adott neha idöszakokat amikor reszlegesen felszusszanhattam ..
De se penzzel se ferfiakkal se munkahellyel semmivel nem volt szerencsem pedig mindig minden hajszalon mulott.
Volt h en is kidobtam regi nippeket stb azt hittem meg vagyok atkozva....
SZoval nem könnyu egyeseknek
Nem iszom nem dohanyzom ....
Csak nem vagyok a sors kegyeltje ennyi
Nem kell eltulozni a pozitiv negativ hozzaallas jelentöseget
mert ez csak növeli a hibas erzetét az embereknek akiknek amugyse könnyu ,, ez a te hibad minden hozzaallas nemsegit ,, hibaztatni rákos betegeket , h meghalnak mert nem voltak pozitivak stb , sajnos ha valakinek nehez a tarsadalom meg fekete baranyt is csinal belöle
"Negatív dolgok."
Ez olyan tág fogalom, mint a "gyümölcs".
Lehetséges, hogy nem is mind negatív, csak te/ti akarsz/akartok mást, jobbnak ítéltet.
Bizonyára magadénak vallod az ezos nézeteket (különban miért itt tetted fel kérdésed), tehát akkor nézőpontod a hibás.
Az általad negatívnak tekintetteteket tekintsd úgy, hogy lelked/szellemed jobbá tételének alapjai!
Ekkor a most negatívnak itéltek pozitívvá válnak, hiszen fejlődésedet idézik elő, segítik.
Lehet, hogy az Univerzum rossznak itéli számodra azokat, amit te pozitívnak gondolván szeretnél, kérsz magadnak!
Ha az agysejtek nem kapnak elegendő oxigént, nem vagyunk képesek helyesen gondolkodni. Ez mély behatással van a kisugárzásunkra és vonzásunkra is negatívan hat.
A problémák könnyedén megoldhatóak a szervezetben fellépő oxigénhiány pótlásával. Részletesebben is megírom privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!